Ελένη Βαΐτσου: «Δεν έχω νιώσει ότι θέλω να κάνω παιδί»

Είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Φαίης Σκορδά

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Βαΐτσου

Τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στη σειρά Μπρούσκο, ως το μήλον της Έριδος ανάμεσα στον Αποστόλη Τότσικα και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Σκορδά: Σε σχέση με κούκλα ηθοποιό ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος

Ο λόγος για την Ελένη Βαΐτσου που το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην πατρίδα της, την Κάτω Τιθορέα, το όνειρό της να ζήσει στην Αθήνα, αλλά και τις σπουδές Οικονομικών τις οποίες εγκατέλειψε για να ακολουθήσει την υποκριτική. Φέτος, πρωταγωνιστεί στη σειρά του OPEN, Η δική μας οικογένεια

Το... καμπανάκι της μητρότητας δεν έχει ακόμα χτυπήσει για την Ελένη Βαΐτσου

Το... καμπανάκι της μητρότητας δεν έχει ακόμα χτυπήσει για την Ελένη Βαΐτσου

Η Ελένη Βαΐτσου, που οι φήμες τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Φαίης Σκορδά, Νίκο Ηλιόπουλο, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, δηλώντας ότι ο γάμος δεν υπάρχει στη σκέψη της. «Δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Σοβαρή πρόταση γάμου δεν έχω δεχθεί, στην πλάκα όμως πολλές.

Νομίζω ότι αν έρθει η στιγμή και το timing είναι το σωστό, είμαι δηλαδή με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ότι είναι να αποφασίσουμε. Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι κι έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις γάμου, ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι εντάξει εκεί που είσαι», δήλωσε.

Ελένη Βαΐτσου: Ποζάρει στη... «ζούγκλα» με πράσινο μπικίνι

Σε σχέση με τη μητρότητα κι αν νιώθει ότι έχει «χτυπήσει το καμπανάκι», δήλωσε κάθετα: «Δεν πιστεύω σε καμπανάκια! Καμπάνα είναι αυτά τα “πρέπει” των άλλων που σου πιπιλάνε τα αυτιά και σου λένε “Πόσο χρόνων είσαι;”, “Έχεις μεγαλώσει”, “Πότε θα κάνεις παιδιά;” και “Πότε κάνεις οικογένεια;” και “Πότε θα δούμε εγγονάκια;”. Αυτά είναι τα καμπανάκια. Δεν υπάρχει, πιστεύω, βιολογικό καμπανάκι. Μέσα μου δεν έχω νιώσει καθόλου ότι θέλω... γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί και να είμαι με κάποιον που να μου βγάλει αυτό και να πω “ναι”.

Η Ελένη Βαΐτσου με αποκαλυπτική διάθεση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ελένη Βαΐτσου με αποκαλυπτική διάθεση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Βασικά δε θέλω να το κάνω αυτό για μένα... Μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό, αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα, στο πως μεγαλώνεις, στο τι θες και στο τι πιστεύεις ότι σου πηγαίνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top