Κάτια Δανδουλάκη: «Νομίζω ότι ο Χρήστος Πολίτης έχει θέμα κατάθλιψης»

Όσα είπε για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συμπρωταγωνιστή της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κάτιας Δανδουλάκη στο The 2Night Show

Για χρόνια υποδύθηκε την εισαγγελέα «Βίρνα Δράκου» στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, με τηλεοπτικό της σύζυγο τον «Γιάγκο Δράκο» που υποδύθηκε ο Χρήστος Πολίτης.

Κάτια Δανδουλάκη: Η ηχηρή απάντηση στις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανάμεσα σε άλλα, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συμπρωταγωνιστή της.

Για επτά χρόνια η Κάτια Δανδουλάκη έπαιζε μαζί με τον Χρήστο Πολίτη στη Λάμψη

Για επτά χρόνια η Κάτια Δανδουλάκη έπαιζε μαζί με τον Χρήστο Πολίτη στη Λάμψη

«Στεναχωρήθηκα πολύ... Με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε! Αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης», απάντησε η καταξιωμένη ηθοποιός.

«Έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια. Είναι δική του επιλογή. Κάποιο τέτοιο θέμα θα είναι, γιατί δεν μπορώ να πω ότι ζούσα αυτή την πραγματικότητα που περιέγραψε. Δεν τη ζούσα... Μπορεί κάποιους εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν κάποια πράγματα και να βγαίνουν όλα αυτά κάποια στιγμή που είναι έτσι το μέσα τους ψυχικά», συμπλήρωσε.

«Ο Χρήστος Πολίτης δεν ψεύδεται»: Τον στηρίζει πρώην συμπρωταγωνίστριά του

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Πολίτης με δηλώσεις του τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε σημείωσει για τη Λάμψη: «Παίρναμε το σενάριο το βράδυ και γυρίζαμε την επομένη. Κάθε πρωινό μου ήταν τραγικό. Έβριζα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μ%#@κ*ες έγραφαν. Εγώ κι η Δανδουλάκη είχαμε δικαίωμα να διορθώνουμε το κείμενο. Εκείνη ερχόταν στο γύρισμα και το κείμενο της ήταν όλο γεμάτο μπλάνκο. Εγώ από την αρχή είπα ότι δε θα αλλάξω ούτε ένα "και". Είμαι ηθοποιός, όχι σεναριογράφος, δε θα κάνω κι αυτήν τη δουλειά. Ο αγώνας μου λοιπόν ήταν να κάνω ό,τι μπορούσα για αυτόν τον ρόλο. Ένα στοιχείο που έβαλα στον "Γιάγκο Δράκο" ήταν το ερωτικό... Δεν εννοώ σεξουαλικό, αλλά το πώς βλέπεις τον κόσμο».

Η Κάτια Δανδουλάκη γιόρτασε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου 50 χρόνια στο θέατρο!

Η Κάτια Δανδουλάκη γιόρτασε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου 50 χρόνια στο θέατρο!

Όσον αφορά στα χρήματα, τα οποία πήρε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη δημοφιλή σειρά, δήλωσε: «Προφανώς το έκανα για τα λεφτά. Δεν είχα μία γιατί τα είχα ρίξει όλα στο Απλό Θέατρο που τότε ήταν πίσω από το Πάντειο, όπου ανέβαζα ποιοτικά έργα. Έφτασα όμως να παίρνω από τη μάνα μου χρήματα για τσιγάρα και βενζίνη. Και υποτίθεται ότι ήμουν γνωστός πρωταγωνιστής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top