Σμαράγδα Καρύδη: «Την άκουσα να λέει πόσο άσχημη είμαι!»

Εμφανίστηκε άβαφη και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη στην εκπομπή Mega Stories

Στην εκπομπή Mega Stories της Δώρας Αναγνωστοπούλου εμφανίστηκε για πρώτη φορά άβαφη η Σμαράγδα Καρύδη.

Νίκος Κουρής - Σμαράγδα Καρύδη στη νέα αστυνομική σειρά του Star!

Η 53χρονη ηθοποιός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για μια εκπομπή χωρίς μακιγιάζ και συζήτησε με τη δημοσιογράφο για τα σεξιστικά σχόλια εις βάρος των γυναικών. Μάλιστα, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που της συνέβη ενώ έκανε τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ.

Η Σμαράγδα Καρύδη απεχθάνεται όλες τις εκφράσεις που έχουν να κάνουν με τον ηλικιακό ρατσισμό

Η Σμαράγδα Καρύδη απεχθάνεται όλες τις εκφράσεις που έχουν να κάνουν με τον ηλικιακό ρατσισμό

«Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δε νιώθω καλά, δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει. Ήμουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα… Και λένε "Πω πω να τη, αυτή είναι! Τι άσχημη που είναι!". Έχω ακούσει αυτό... δεν είχαν δηλαδή λίγο τακτ να μην το ακούσω.

Σμαράγδα Καρύδη: Τι είπε για τη σχέση της με τη Φωτεινή Αθερίδου

Ήμουν βαμμένη, ντυμένη... και λέω "Αχ γιατί με κράζουν στο σούπερ μάρκερ;". Τα αρνητικά σχόλια δε με ενοχλούν προσωπικά, αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους. Λένε "γέρασε κι αυτή". Πώς το κάνουν αυτό σε ανθρώπους; Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι... Πιστεύω ότι αυτό γίνεται επειδή εμείς δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας, όταν είμαστε έτσι για αυτό μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα στους άλλους», αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top