GNTM 5 Γιέβα: Το μόντελινγκ από «κούνια», η καταγωγή και οι σπουδές

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για 19χρονη «Μπριζίτ Μπαρντό» του φετινού GNTM

Δείτε την audition της Γιέβας 

Τη Γιέβα  Μπονταρένκο το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε φέτος μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 5. Μπορεί να είναι μόλις 19 χρονών, ωστόσο έχει όλα τα φόντα για μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ.

 

 

 

Μάλιστα δεν είναι πρωτάρα στον χώρο, καθώς σε ηλικία μόλις τριών ετών πραγματοποίησε την πρώτη της φωτογράφιση για την εταιρεία ρούχων της μαμάς της. 

Χριστόφορος Κοτέντος: Η παίκτρια του GNTM που θεωρεί παράδειγμα προς μίμηση

Επιπλέον, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει να εμπλουτίσει αρκετά το portfolio της, κάτι που τη βοηθάει να αποδίδει καλύτερα στα απαιτητικά concept του διαγωνισμού ομορφιάς, επειδή έχει αποκτήσει εμπειρία. 

Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι εργασιομανής και προσηλωμένη στον στόχο της, δε στέκεται εμπόδιο στην προσωπική της ζωή. Όποτε λοιπόν δεν είναι στις πασαρέλες, περνάει δημιουργικά τον χρόνο της, κάνοντας pole dancing

Στιγμιότυπο από την audition της 19χρονης Γιέβας

Στιγμιότυπο από την audition της 19χρονης Γιέβας

Στην audition της, συγκίνησε την κριτική επιτροπή με την ιστορία της. Η ίδια, αν και μένει σχεδόν έναν χρόνο στην Ελλάδα, έχει καταγωγή από την Ουκρανία, στην οποία βρισκόταν, όταν ξέσπασε ο πόλεμος. 

Η «Μπριζίτ Μπαρντό» όπως την αποκάλεσαν οι κριτές, έχει αφήσει πίσω της τα όσα στενάχωρα συμβαίνουν στη χώρα της και μετά την είσοδό της στη βίλα του Greece's Next Top Model, έχει βάλει στόχο να κατακτήσει την κορυφή. 

Το βιογραφικό της 19χρονης Γιέβας 

  • Είναι 19 χρονών
  • Έχει καταγωγή από την Ουκρανία.
  • Σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών.
  • Έχει χόμπι το pole dancing.
  • Ήρθε με την μητέρα της στην Ελλάδα, όταν ξέσπασε ο πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.
  • Σε ηλικία 3 ετών έκανε την πρώτη της δουλειά.
  • Το μότο της ζωής της είναι «Χωρίς να πέσεις κάτω δεν θα πας ψηλά».

Δείτε το καλλιτεχνικό προφίλ της Γιέβας στο Instagram: 

GNTM 5: To Instagram της Γιέβα, της «Mπριζίτ Μπαρντό» του διαγωνισμού

Η Γιέβα διαθέτει έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο λογαριασμό στο Instagram. Με τις δημοσιεύσεις της δεν επιχειρεί μόνο να αναδείξει την ομορφιά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και να περάσει κοινωνικά μηνύματα όπως είναι το «Stop war. Start love» που είχε γράψει πρόσφατα. Η ίδια φαίνεται επίσης να απολαμβάνει τη διαμονή της στην Ελλάδα, καθώς σε ορισμένες αναρτήσεις της τη βλέπουμε να ποζάρει με φόντο τα εντυπωσιακά αξιοθέατα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top