Χριστόφορος Κοτέντος: Η παίκτρια του GNTM που θεωρεί παράδειγμα προς μίμηση

Όσα είπε ο σχεδιαστής μόδας και guest judge στο επεισόδιο της Δευτέρας

Δείτε όσα είπε ο Χριστόφορος Κοτέντος στο Breakfast@Star

Το βράδυ της Δευτέρας τον είδαμε να επιστρέφει ως guest judge στο GNTM κι αφού είπε τη viral ατάκα του «Σκίστε!», έκρινε τα εκκολαπτόμενα μοντέλα

O σχεδιαστής μόδας, Χριστόφορος Κοτέντος, μίλησε εκ νέου για την εμπειρία του στο GNTM 5

O σχεδιαστής μόδας, Χριστόφορος Κοτέντος, μίλησε εκ νέου για την εμπειρία του στο GNTM 5

Ο λόγος για τον Χριστόφορο Κοτέντο, που μετά τη συμμετοχή στο επιτυχημένο πρόγραμμα του Star, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star για την εμπειρία του στο παιχνίδι.

GNTM 5 - Χριστόφορος Κοτέντος: «Σκίστε!»

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρέθηκα ξανά με τα παιδιά στο πλατό. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα παλιούς μου φίλους», δήλωσε αρχικά. «Αυτό που έχει αλλάξει περισσότερο από όλα είναι ότι όλοι είναι πιο χαλαροί, υπάρχει ένα παρεΐστικο κλίμα το οποίο είναι πολύ ευχάριστο για εμένα. Η σχέση, η αντιμετώπιση των κριτών στα κορίτσια είναι πιο ουσιαστική κι ανθρώπινη», συμπλήρωσε.

Ο Χριστόφορος Κοτέντος ξεχώρισε τη συμμετοχή της Μικαέλας στο GNTM 5

Ο Χριστόφορος Κοτέντος ξεχώρισε τη συμμετοχή της Μικαέλας στο GNTM 5

Στη συνέχεια μίλησε για τα κορίτσια που ξεχώρισε μέσα από τη δοκιμασία, ενώ η αγαπημένη του είναι η 47χρονη Μικαέλα που θεωρεί ως ένα από τα φαβορί. «Παίρνοντας παράδειγμα τη Μικαέλα που ακολουθεί το όνειρό της σε αυτήν την ηλικία, η πόρτα που ανοίγει δεν είναι κατ' ανάγκην στο μόντελινγκ, είναι σε όλα τα επαγγέλματα, σε οτιδήποτε κάποιος ονειρεύεται να κάνει... Βλέπουμε μια γυναίκα που είναι σαν τα να ήταν μοντέλο πάντα, απλά τώρα τη γνωρίσαμε!».

GNTM 5: Ποιες θα έπαιρνε μαζί του στη Νέα Υόρκη ο Χριστόφορος Κοτέντος;

Κλείνοντας εξέφρασε την άποψη ότι η μόδα πλέον έχει γίνει πιο... δημοκρατική, αφού είναι ανοιχτή σε διαφορετικές ηλικίες, σωματότυπους, φυλές, ύψη!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top