Θεοφάνους: «Καθηγητής πείραζε παιδιά στο εργαστήρι μου, τον κατήγγειλα»

Το άγνωστο περιστατικό που περιέγραψε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Παρασκευής 21/10 ο Γιώργος Θεοφάνους

Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι 55 ετών και νιώθω ότι δεν έχω κάνει τίποτα!»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, με αφορμή την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό με μαθητές του εργαστηρίου του και έναν καθηγητή, ο οποίος τους ενοχλούσε, σημειώνοντας πως τον κατήγγειλε στην αστυνομία. 

Ο Γιώργος Θεοφάνους ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά...

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό που συνέβη στη σχολή του 

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό που συνέβη στη σχολή του 

«Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που δεν έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από αυτά τα κυκλώματα. Και στον αθλητισμό βλέπουμε τέτοια περιστατικά βέβαια και εγώ πέτυχα δάσκαλο, ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Δηλαδή, αν είναι δυνατόν! Τον κατήγγειλα στη Λευκωσία και είναι μέσα τώρα αυτός ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας. Δεν το έκανα βούκινο. Μου το κατήγγειλαν είπαν τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους. 

«Οι γονείς πρέπει να το λέμε στα παιδιά μας. “Μίλα μου αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα”. Έχεις δει στο Tik Tok τι γίνεται; Έχεις δει τον κόσμο που ξεγυμνώνεται; Θέλει ένα όριο αυτό από εμάς. Και καταλήγουμε στους τράπερς και τα τραγούδια, μιλάμε για ναρκωτικά και για πορνεία. Αν είναι δυνατόν», τόνισε στη συνέχεια. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top