Νίκος Ψαρράς για υπόθεση Κιμούλη: «Έπρεπε να καταθέσουμε την αλήθεια μας»

Όσα είπε ο ηθοποιός για την αγωγή πολλών μηδενικών εναντίον του

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Ψαρράς στο Καλύτερα Δε Γίνεται τον περασμένο χειμώνα

Είναι πολύ ταλαντούχος και πριν βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της συζύγου του, Έλενας Καρακούλη, υπήρξε ένας από τους αγαπημένους ζεν πρεμιέ των γυναικών

Η απάντηση του Νίκου Ψαρρά στην αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε στο περιοδικό Hello! για τις αποκαλύψεις σχετικά με το #MeToo στο θέατρο, αλλά και για τη δικαστική διαμάχη που ξέσπασε με τον Γιώργο Κιμούλη. Ο ίδιος έχει βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά; «Προσωπικά όχι, αλλά έχω υπάρξει μπροστά σε σκηνές βίας κι άσχημες καταστάσεις, κάτι που είναι εξίσου επίπονο. Το να βλέπεις ανθρώπους να συμπεριφέρονται άσχημα ή να χτυπούν είναι μη επιτρεπτό για εμένα», απάντησε.

Η Ζέτα Δούκα κι ο Νίκος Ψαρράς είναι φίλοι εδώ κι αρκετά χρόνια

Η Ζέτα Δούκα κι ο Νίκος Ψαρράς είναι φίλοι εδώ κι αρκετά χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όλοι έχουμε δει ακραία πράγματα. Για αυτό χαίρομαι που, με αφορμή το κίνημα Me Too, κάποιοι έχουν βρει τη δύναμη να μιλήσουν. Κι αυτό δε γίνεται μόνο στη δική μας δουλειά. Δυστυχώς, η βία υπάρχει παντού. Και στο χώρο των media, για παράδειγμα, υπήρξαν καταγγελίες για βία, αλλά την επόμενη ημέρα ξεχάστηκαν, δεν έγινε καμία νύξη. Αυτό το λέω με μεγάλο παράπονο, γιατί εμείς έχουμε εκτεθεί και το έχουμε κάνει συνειδητά. Στο εργασιακό μας περιβάλλον όλοι πρέπει αν νιώθουμε ασφαλείς, γιατί μόνο τότε μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί», είπε για τον αν έχει δει κάποιον συνάδελφό του να χειροδικεί.

Νίκος Ψαρράς, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Κιμούλης & Δώρα Χρυσικού στην κοπή πίτας του Θεάτρου Αθηνών το 2009

Νίκος Ψαρράς, Ζέτα Δούκα, Γιώργος Κιμούλης & Δώρα Χρυσικού στην κοπή πίτας της παράστασης Closer το 2009 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Νίκος Ψαρράς: «Ήμουν εκεί σε αυτό που συνέβη στη Ζέτα Δούκα»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη στήριξη που έδειξε ο ίδιος, αλλά και η Δώρα Χρυσικού στη Ζέτα Δούκα κι όσα είπε κατά του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και την αγωγή με την οποία ήρθε αντιμέτωπος. «Ζούμε σε δημοκρατική χώρα κι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αυτό που πιστεύει πως οφείλει η συνείδησή του. Εγώ κι η Δώρα Χρυσικού ήμασταν σε εκείνη την παράσταση (σ.σ. το Closer στο Θέατρο Αθηνών). Ήμασταν εκεί κάθε βράδυ κι ο καθένας έπρεπε να καταθέσει την αλήθειά του. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Πράγματι, υπάρχει αυτή η αγωγή, έχουμε κάνει κι εμείς τις δικές μας κινήσεις και περιμένουμε να βγει η δικαστική απόφαση», είπε ο Νίκος Ψαρράς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top