Νίκος Ψαρράς: «Ήμουν εκεί σε αυτό που συνέβη στη Ζέτα Δούκα»

Η ηθοποιός είχε καταγγείλει δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν ένας από τους πρώτους που στήριξαν δημόσια την ηθοποιό Ζέτα Δούκα όταν εκείνη κατήγγειλε μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη» τον πρώην συνεργάτη της, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία. 

Ζέτα Δούκα: Το νέο της μήνυμα μετά τις αποκαλύψεις ηθοποιών για παρενόχληση

Ο Νίκος Ψαρράς, που συμμετείχε επίσης στη θεατρική παράσταση στην οποία συνέβη το περιστατικό που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα, το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για το ζήτημα αυτό.

δούκα κιμούλης ψαρράς

2009 - Κοπή πίτας.Θέατρο Αθηνών.Νίκος Ψαρράς - Ζέτα Δούκα - Γιώργος Κιμούλης - Δώρα Χρυσικού/NDP Photo Agency

«Θα πρέπει η βία, ό,τι μορφή κι αν έχει, να πάψει, είτε σωματική, είτε λεκτική, είτε σεξουαλική. Όταν είσαι τρομοκρατημένος δεν αποδίδεις και δεν αξίζει αυτό σε κανέναν, πόσο μάλλον στα παιδιά μας. Εγώ είμαι αυτόπτης μάρτυρας στη καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί αν γίνει μια δίκη, πρέπει να πω τι συνέβη. Όσα βιώσαμε εκείνη τη χρονιά. Ήμουν και στη στιγμή εκεί, αντέδρασα σε ό,τι κι αν συνέβη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά τότε.

Δυστυχώς η βρωμιά υπάρχει παντού. Στο θέατρο όταν είσαι νέος, είναι πιο εύκολο να σε πειράξουν. Τα νέα παιδιά πρέπει αν συμβεί κάτι να σηκωθούν και να φύγουν. Γιατί αν σε κακοποιήσει κάποιος σεξουαλικά μετά γιατί να σου δώσει τη δουλειά… πήρε αυτό που ήθελε» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Εμένα όταν μου συνέβη, βρήκα τη δύναμη και είπα “κόφτο”».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top