Λασκαράκη: Όταν δε μιλάει το ζευγάρι, είναι η αρχή της καταστροφής

Πότε χάνει την ψυχραιμία της η ηθοποιός;

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη στην Ελένη Μενεγάκη/ εκπομπή Ελένη 14/10/22

Η Βάσω Λασκαράκη φέτος  πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Η ηθοποιός εξήγησε ότι κατά κάποιον τρόπο οι τρεις συνονόματες γυναίκες της σειράς, είναι μία γυναίκα σε διαφορετικές ηλικίες.

Μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά εξήγησε πώς είναι μία γυναίκα που βιώνει την 7ετία του γάμου της και πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της κοιτάει και άλλες γυναίκες.

Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίζει την κόρη της, Εύα, την ώρα που διαβάζει!

 

 

Με αφορμή τον νέο της ρόλο η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε ποιοι πιστεύει ότι είναι οι λόγοι που μπορεί να φθείρουν έναν γάμο. «Νομίζω όταν δε μιλάει το ζευγάρι, είναι η αρχή της καταστροφής. Όταν δε θέλεις να επικοινωνήσεις ένα πρόβλημα, κατά βάθος δε θέλεις και να το λύσεις».

Βάσω Λασκαράκη: Ο γάμος με τον Σουλτάτο και η αδυναμία στην κόρη της, Εύα

Βέβαια στην πραγματική της ζωή όσες φορές έπραξε με αυτόν τον τρόπο, βρήκε το πρόβλημα μπροστά της «εις διπλούν». H ίδια εκτιμά πως το ζευγάρι είναι καλό να λύνει τα προβλήματά του μόνο του.

Λασκαράκη για Τσιμιτσέλη: «Ένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα»

Τέλος η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε, πότε χάνει την ψυχραιμία της: «Χάνω την ψυχραιμία μου όταν συμβαίνει κάτι στη δουλειά, κάτι με το παιδί, όταν δε μου βγαίνει το πρόγραμμα όπως το έχω οργανώσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top