Βάσω Λασκαράκη: Φωτογραφίζει την κόρη της, Εύα, την ώρα που διαβάζει!

«Πόσο διάβασμα έχουν κι αυτά τα παιδάκια μας», έγραψε η ηθοποιός

Δείτε όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο της στη Δέσποινα Καμπούρη και το «Πάμε Δανάη» σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Βάσω Λασκαράκη, όπως και οι περισσότερες γυναίκες, καταφέρνει να ανταπεξέρχεται με επιτυχία σε πολλούς ρόλους όπως αυτός της μητέρας, της συζύγου, αλλά και της εργαζόμενης γυναίκας.

Βάσω Λασκαράκη: Ο γάμος με τον Σουλτάτο και η αδυναμία στην κόρη της, Εύα

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Λασκαράκη για Τσιμιτσέλη: «Ένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα»

Βέβαια, είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις που κάνει με την κόρη της, Εύα. Η 8χρονη είναι η μεγάλη της αδυναμία και η καθημερινή της προτεραιότητα.

«Η Εύα δεν έβλεπε πολλή τηλεόραση, δεν έβλεπε μέχρι τα επτά τηλεόραση, κοιμάται πολύ νωρίς. Τώρα άρχισε να βλέπει σειρές με ηθοποιούς και όχι με κινούμενα σχέδια. Στο “Σόι σου” ερχόταν στα γυρίσματα, μέχρι και όταν παιζόταν η σειρά, δεν την παρακολουθούσε στην τηλεόραση. Ήξερε ότι η μαμά και ο μπαμπάς παίζουν στην τηλεόραση, αλλά δεν την ενδιέφερε», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στη Reallife.

Βρίσκεται δίπλα της ακόμα και όταν εκείνη κάνει τα μαθήματά της. Η Βάσω Λασκαράκη τη φωτογράφισε την ώρα του διαβάσματος σχολιάζοντας στη λεζάντα: «Πόσο διάβασμα έχουν κι αυτά τα παιδάκια μας».

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη, Εύα, την ώρα του διαβάσματος/φωτογραφία Instagram

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη, Εύα, την ώρα του διαβάσματος/φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top