Βάσω Λασκαράκη: Ο γάμος με τον Σουλτάτο και η αδυναμία στην κόρη της, Εύα

Η αναφορά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Δείτε όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο της στη Δέσποινα Καμπούρη σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Βάσω Λασκαράκη έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. H ηθοποιός και ο σεφ επιλέγουν ήσυχα μέρη. «Δε θέλουμε τη φασαρία και την υπερέκθεση. Ωστόσο, δε θα στερηθούμε κάτι, θα κάνουμε τα πάντα… Μην τρελαθούμε, άλλωστε αυτό είναι και το ωραίο κομμάτι, όταν ο κόσμος σε αναγνωρίζει κι έρχεται τόσο ευχάριστα σε σένα. Είναι ωραίο για τη δουλειά μας, το το θέλουμε, δεν είναι κάτι αρνητικό. Μερικές φορές μπορεί να δυσανασχετήσει ότι συμβαίνει πολλές φορές», είπε στη Reallife.

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Οι παιχνιδιάρικες φωτογραφίες πάνω σε σκάφος

 

Ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή της είναι η κόρη της, Εύα. Μεγαλώνοντας άρχισε να καταλαβαίνει τι δουλειά κάνουν οι γονείς και όταν βλέπει κόσμο στον δρόμο που θέλει να φωτογραφηθεί με τη μαμά της, εκείνη φεύγει διακριτικά, γιατί καταλαβαίνει πως δεν πρέπει να φανεί το πρόσωπό της.


«Όταν βλέπει κόσμο να θέλει να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου, ξέρει ότι πρέπει να πάει στην άκρη γιατί ξέρει ότι δεν πρέπει να είναι στις φωτογραφίες. Δεν πρέπει να την αφορά. Είναι αρκετά συνειδητοποιημένη για την ηλικία της με αυτό το κομμάτι», δήλωσε η ηθοποιός.
Άραγε, σκέπτεται να χαρίσει ένα αδερφάκι στην κόρη της; «Όλα αυτά είναι λίγο μέσα στη ζωή. Αν είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει. Δεν είμαστε αρνητικοί στην οικογένεια και στα παιδιά, ποτέ», ήταν η απάντησή της.

 

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο φέτος συμπρωταγωνιστούν στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Λασκαράκη για Τσιμιτσέλη: «Ένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα»


«Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δε συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με τη Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπουνδυλωτές ιστορίες γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα και το παιδί της και πορεύονται με αυτό και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, έχουν άλλα προβλήματα. Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι, αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κάτι κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού», δήλωσε για τις σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της.

Λασκαράκη: Τι είπε για τη σειρά που θα παίξει μαζί με τον Τσιμιτσέλη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top