Λασκαράκη για Τσιμιτσέλη: «Ένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα»

Η ηθοποιός μίλησε και για τον δεύτερο σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο

Δείτε όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη στη Δέσποινα Καμπούρη

Για την κορούλα της, Εύα, το διαζύγιο από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και τον σύζυγό της και σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της.

Λασκαράκη: Τι είπε για τη σειρά που θα παίξει μαζί με τον Τσιμιτσέλη

«Έχω πολλές ενοχές. Ακόμα κι όταν λείπω, έχω ενοχές και προσπαθώ να το κάνω όταν η μικρή είναι στον μπαμπά της. Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να μου λείπει η Εύα τις μέρες που είναι με τον μπαμπά της (σ.σ. τον Γιάννη Τσιμιτσέλη). Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ στρωμένο με ροδοπέταλα, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος δρόμος που πρέπει να περάσεις, για να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις», είπε στην εκπομπή Πάμε Δανάη!.

Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήμουν πάντα ρεαλίστρια σε αυτές τις καταστάσεις. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία κι εξακολουθώ να κάνω και σε σχέση με εμένα και σε σχέση με το οικογενειακό μου περιβάλλον. Είχα φοβίες μήπως δεν τα καταφέρω, τρέμει το φυλλοκάρδι μου μην τα κάνω εγώ μαντάρα κι όχι το παιδί μου», πρόσθεσε στη Δέσποινα Καμπούρη.

Η Βάσω Λασκαράκη «χάνεται» στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου!

Λευτέρης Σουλτάτος και Βάσω Λασκαράκη σε νυχτερινή τους έξοδο

Λευτέρης Σουλτάτος και Βάσω Λασκαράκη σε νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, η ηθοποιός δήλωσε: «Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως η αγκαλιά του Λευτέρη είναι μεγάλη. Είναι πολύ δοτικός, από τη στιγμή που γνώρισε την οικογένειά μου και την κόρη μου, είναι οδοστρωτήρας. Δε θα αφήσει τίποτα να ξεφύγει από την αγκαλιά του. Δεν ταράζομαι που δεν είμαι κάθε μέρα με τον Λευτέρη. Υπάρχουν όμως μέρες που ξαπλώνω και θα ήθελα να είναι δίπλα μου». 

Η Βάσω Λασκαράκη επιστρέφει τηλεοπτικά στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Η Βάσω Λασκαράκη επιστρέφει τηλεοπτικά στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Βάσω Λασκαράκη: «Τρελάθηκε» με τη φωτογραφία της κόρης της, Εύας!

Φέτος, η ηθοποιός θα ερμηνεύσει τον ρόλο της «Μαίρης», στη νέα κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη. «Με πήρε τηλέφωνο ο Θανάσης Παπαθανασίου να με ρωτήσει κάτι για έναν άλλο ηθοποιό και τον ρώτησα αν ετοιμάζουν κάτι… με ρώτησε αν με ενδιαφέρει και του απάντησα “με κοροϊδεύεις;”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top