Λασκαράκη: Τι είπε για τη σειρά που θα παίξει μαζί με τον Τσιμιτσέλη

Μίλησε για την κόρη της που είναι στην προεφηβεία

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τη νέα σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» που θα πρωταγωνιστήσει στο Mega, την κόρη της, αλλά και την επαγγελματική συνύπαρξή με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Το “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη” στο MEGA είναι μια πολύ ωραία κωμωδία με 3 διαφορετικές γυναίκες. Απείχα για ένα διάστημα, το είχα ανάγκη, ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου και να ζήσω τον άνδρα μου. Ήταν παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορωνοϊό, περάσαμε γαστρεντερίτιδα, είχαμε συμπτώματα long covid», ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη.

Για την κόρη της που είναι στην προεφηβεία, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου, είναι ένα πολύ ωραίο τυπάκι. Με ανησυχεί πάρα πολύ τώρα στην εφηβεία το συναισθηματικό της και η ψυχολογία της, να είναι καλά και προστατευμένη. Κάνει πράγματα η κόρη μου που λες “ωχ μας έρχεται η υποκριτική”, εγώ μέσα μου λέω, ας κάνει και κάτι άλλο».

Στο τέλος, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίζει στο «Μαίρη Μαίρη, Μαίρη» με τη Νίκη Λάμη. Τηλεοπτικά έχουμε να συναντηθούμε από την Πολυκατοικία. Δεν έχω σκεφτεί για το αν μπορεί να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Του ταιριάζει αυτός ο ρόλος, το είχαν δει ο Μιχάλης και ο Θανάσης».

Τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όσο και η Βάσω Λασκαράκη έχουν προχωρήσει τις ζωές τους και συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις με προτεραιότητα το καλύτερο για την κόρη τους, Εύα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top