Θεοδωρίδου: «Πάρτε τον Φουστάνο να σας πει τι έχω κάνει πάνω μου»

Δεν κρύβει την ηλικία της και αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Η απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για τις πλαστικές επεμβάσεις στο Happy Day

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γραφτεί πως η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Ο γάμος της, άλλωστε, με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο, πυροδότησε αυτές τις φήμες.

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ»

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της σε νυχτερινό κέντρο η τραγουδίστρια απάντησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που της χρεώνουν, αλλά και την ηλικία της, καθώς δεν την κρύβει. Η τραγουδίστρια είναι 51 ετών.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς

Η απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Για μένα η Google γράφει τη σωστή ηλικία. Όταν έχεις 28 χρόνων παιδί, τι να κρύψεις; Και γιατί να κρύψεις; Εγώ νιώθω τόσο ωραία… Δε λέω ότι δεν κοιτιέσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και δε βλέπεις καμιά ρυτίδα που δε σου αρέσει ή δεν ξυπνάς τόσο καλά και λες “όλα τέλεια”. Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε τι έχω κάνει. Πάρτε τον να σας τα πει. Εγώ γιατί να σας τα πω;», είπε στο Happy Day η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα

Η απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου για τις πλαστικές επεμβάσεις -2

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μας δείχνει βήμα- βήμα το μακιγιάζ της - Δοκίμασέ το!


Σε ό,τι αφορά τα μυστικά ομορφιά της δήλωσε: «Δε γυμνάζομαι. Εγώ είμαι από αυτές που η γυμναστική δε φέρνει ευεξία, φέρνει λύπη στεναχώρια και κούραση. Δε λέω ότι τρώω ό, τι θέλω και είμαι σούπερ. Προσέχω. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πάρα πολλές ώρες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top