Super Κική: «Με τάραξε πάρα πολύ η δημοσιότητα – Υποφέρει το μέσα μου!»

Η εξομολόγηση για για τη «μάχη» της με την κατάθλιψη

Πριν από λίγες ημέρες η Super Κική έκανε γνωστό μέσω των social media πως πάσχει από βαριά κατάθλιψη και μάλιστα ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή για να την αντιμετωπίσει.

Συγκλονίζει η Σούπερ Κική: «Κατά 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη»


Το πρωί της Τετάρτης (28/9), η γνωστή Instagrammer βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη «μάχη» της με την κατάθλιψη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Super Kikii (@super_kikii)

Super Κική: Άρχισε φαρμακευτική αγωγή για την κατάθλιψη


«Διαγνώστηκα με κατάθλιψη και την έχω δύο χρόνια. Είναι μια “ίωση” της εποχής. Πάω σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο.
Εγώ γενικά χαιρόμουν λιγότερο από το κανονικό, άφηνα ανθρώπους να μου κάνουν “κακό”. Δεν ευχαριστιόμουν με τίποτα ενώ κάνω πολλά στην καθημερινότητά μου. Υποφέρει το μέσα σου! Εμένα με τάραξε η δημοσιότητα. Όταν βγάζω την προσωπική μου ζωή και μετά ο άλλος επεμβαίνει, με χαλάει. Είναι πολλά που έχουν να κάνουν με την ξαφνική αναγνωρισιμότητα», ανέφερε η Super Κική.

Καινούργιου: «Πάω κι εγώ σε ψυχίατρο, έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη»

«Ο κόσμος μετά τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με λυπήθηκε, δεν με συμπάθησε! Ο παιδικός μου ψυχολόγος κατάλαβε ότι πάσχω από κατάθλιψη και με ώθησε να επισκεφθώ τον ψυχίατρο. Δε με κάνει τίποτα χαρούμενη, απεχθάνομαι τα πάντα. Η πρώην σχέση μου έπαιξε ρόλο που έπαθα κατάθλιψη. Αν δεν ήταν αυτός, δε θα είχα αντιληφθεί ότι πάσχω από κατάθλιψη», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top