Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω κάνει κάποια λάθη. Πλήγωσα και με πλήγωσαν»

Όσα αποκάλυψε η «Καλλιόπη» του Σασμού για τη ζωή της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίας Τζομπανάκη στο The 2Night Show

Πέρυσι έκανε τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιστροφή με τον ρόλο της «Καλλιόπης» στον Σασμό, ενώ ήρθε στον κόσμο και το εγγονάκι της. Ήταν μία χρονιά - σταθμός στη ζωή της. 

Μαρία Τζομπανάκη: Οι τρεις γάμοι, τα καλλιστεία και η ζωή στη Νέα Υόρκη

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε στην πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, όπου μίλησε για τη σειρά του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί, τις έντονες στιγμές της ζωής της αλλά και τον γάμο του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη, με τη Γεωργία Κρασσά.

Η Μαρία Τζομπανάκη επέστρεψε τηλεοπτικά το 2021 με τη σειρά Σασμός

Η Μαρία Τζομπανάκη επέστρεψε τηλεοπτικά το 2021 με τη σειρά Σασμός

Όταν μίλησε για το εγγονάκι της, η ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. «Έχω εγγονό κι ακόμα δε χωράει στο στόμα μου, όχι επειδή θεωρώ τον εαυτό μου πολύ νέο, αλλά μου είναι παράξενο, μου φαίνεται μυθικό να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο, δηλαδή είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές κι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είναι πάρα πολύ ωραίο», ανέφερε.

Μαρία Τζομπανάκη για τον εγγονό της, Αχιλλέα: «Με λέει ήδη γιαγιά»

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τη ζωή της στις ΗΠΑ

Σε ηλικία 66 χρόνων παραμένει μια γοητευτική γυναίκα. 

«Ο χρόνος τώρα για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου, είναι η Γεωργία μου, που είναι η κόρη μου, η γυναίκα του Ορφέα, είναι και οι άνθρωποι που αγάπησα στη διάρκεια της ζωής μου κι αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό μου, οι ρυτίδες είναι εδώ, το γήρας δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά μπορείς να συμπορευτείς με αγάπη μαζί του», είπε. 

Μαρία Τζομπανάκη: Η φωτογραφία από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

Μαρία Τζομπανάκη: Η ζωή στην Αμερική με τον σύζυγό της 

Η ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή της να μείνει κάποια χρόνια στην Αμερική: «Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου».

Η Μαρία Τζομπανάκη με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη

Η Μαρία Τζομπανάκη με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε άλλο σημείο, η Μαρία Τζομπανάκη μοιράστηκε πως έχει κάνει πράγματα για τα οποία μετανιώνει: «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, που τα έχω μετανιώσει. Όχι επαγγελματικά τόσο, προσωπικές επιλογές. Αυτές οδηγούν και σε κάποια επαγγελματικά. Δεν έκανα κάποια πράγματα γιατί φοβόμουν.

Έχασα χρόνο, όμως, αυτό είναι το δικό μου οικοδόμημα και το αγαπώ. Παρόλα αυτά θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα, με πλήγωσαν. Άργησα μετά να μάθω. Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τόσα πολλά, που θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή. Κι όταν υπολογίζω τον χρόνο, βλέπω ότι δε μου φτάνει». 

Τζομπανάκη - Σασμός: «Κανείς δε φαντάζεται αυτό που έρχεται τη 2η σεζόν»

Αμέσως μετά, η «Καπετάνισσα» του Σασμού αποκάλυψε πως έχει δεχτεί μία τηλεοπτική πρόταση, την οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να υλοποιήσει: «Μου έχουν πει κάτι τέτοιο, τώρα συζητάω αυτόν τον καιρό, δεν κάνει να το πω, θα το μάθετε σύντομα όμως. Νομίζω ότι θα το κάνω, είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι ένα πρότζεκτ συναισθήματος και λόγου. Μου πάει. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που είναι παρών σε αυτά που συμβαίνουν και δεν ντρέπεται, μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την κουβέντα ακόμη, δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί δεν έχουμε φτάσει στο τελικό (στάδιο)».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top