Τζόυς Ευείδη: Γι' αυτό η φωνή της είναι τόσο βραχνή

Η εξήγηση που έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Την Τζόυς Ευείδη μπορεί εύκολα να την αναγνωρίσει κανείς, ακόμα κι αν δεν τη βλέπει, καθώς ο τρόπος που μιλάει είναι πολύ χαρακτηριστικός. 

Η Τζόυς Ευείδη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Θησέας & Μινώταυρος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Τζόυς Ευείδη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Θησέας & Μινώταυρος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης/ Φωτογραφία NDP

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που έβγαλαν πολλά λεφτά»

Για το γρέζι στη φωνή της, αλλά και το πρόβλημα στις φωνητικές χορδές που αντιμετωπίζει, μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός στο «Πάμε Δανάη».

«Καπνίζω, εξ’ ου και το γρέζι στη φωνή μου, άλλα αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, από το γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση».

Η ίδια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη και στις αποτυχίες που έχει κάνει στην καριέρα της. 

Τζόυς Ευείδη: «Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη κάτι θα είδε για να το κάνει αυτό»

«Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατασταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Είμαι μία τρελή που έχω μέσα μου και πολύ δράμα και πολλή κωμωδία, άλλα και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα», δήλωσε αρχικά στην πρωινή εκπομπή.

«Όταν δεν έχεις εναλλακτική και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Έχω κάνει και αποτυχιούλες, και σήριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια, λεγόταν «ποσό γλυκά με σκοτώνεις», ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τζόυς Ευείδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top