Έξαλλοι Harry & Meghan - Το παλάτι βάζει τα παιδιά τους στο περιθώριο

Η απόφαση που πήρε ο βασιλιάς Κάρολος για τα εγγόνια του

Δείτε βίντεο με διάφορες στιγμές του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, τα παιδιά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δε θα λάβουν βασιλικούς τίτλους HRH, παρότι σύντομα θα στεφθούν πρίγκιπας και πριγκίπισσα από τον παππού τους, Βασιλιά Κάρολο Γ'.

Meghan Markle: Τους έστησε μια ώρα για να κάνει μαλλιά και μακιγιάζ

Ο τριών ετών Archie κι η ενός χρόνου Lilibet, αναμένεται να γίνουν επίσημα πριγκιπόπουλα στο εγγύς μέλλον, καθώς ο Κάρολος συμφώνησε να τους δώσει τους τίτλους. Ωστόσο, μετά από μια έντονη διαμάχη ανάμεσα στον νέο βασιλιά τις τελευταίες ημέρες και το ζευγάρι, οι Sussex είναι φοβερά εκνευρισμένοι που τα παιδιά τους δε θα πάρουν τους HRH (His Royal Highness) τίτλους τους.

Λέγεται ότι ο Harry κι η Meghan,τόνισαν στον βασιλιά ότι οι κόρες του πρίγκιπα Andrew, Beatrice και Eugenie, έχουν τους αντίστοιχους τίτλους, παρά το γεγονός ότι δεν είναι «ενεργές» στα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μέγκαν Μαρκλ: Φορούσε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνιση με Ουίλιαμ και Κέιτ;

Πηγή απο το παλάτι ανέφερε στην εφημερίδα The Sun: «Ο Harry κι η Meghan ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους και το να είναι κι επίσημα πρίγκιπας και πριγκίπισσα, σημαίνει ότι θα έχουν καλύτερη φύλαξη. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις την περασμένη εβδομάδα, με τους Sussex να επιμένουν ότι ο Archie και η Lilibet είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα».

«Είναι εξοργισμένοι που ο Archie και ο Lilibet δεν μπορούν να πάρουν τον τίτλο HRH», πρόσθεσε η ίδια πηγή. 

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στο Westminster Hall όπου βρίσκεται η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle την Τετάρτη στο Westminster Hall όπου βρίσκεται η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ /Φωτογραφία AP Images

Ο Archie κι η Lilibet δικαιούνται τους τίτλους μετά τον θάνατο της βασίλισσας ως μέρος των κανόνων που έθεσε ο βασιλιάς Γιώργος Ε το 1917, ο οποίος περιόρισε τον αριθμό μελών της βασιλικής οικογένειας που παίρνουν τον τίτλο «Αυτού Υψηλότης».

Μέγκαν Μαρκλ: Η αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση με τη βασίλισσα!

Ο Meghan ισχυρίστηκε πριν από λίγο καιρό ότι ο τίτλος HRH αρνήθηκε στον Archie λόγω της φυλής του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top