Χώρισε η Αγγελική Ηλιάδη - Με νέα σύντροφο ο Γρηγόρης Αναστασιάδης

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στη «Φάρμα»

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από λίγους μήνες σχέσης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα στη «Φάρμα», ωστόσο αυτή η σχέση έλαβε οριστικό τέλος. 

Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: Χώρισαν!

Ο πρώην παίκτης του reality του ANT1 και γυμναστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου αποκάλυψε όχι μόνο ότι χώρισε με την αγαπημένη τραγουδίστρια αλλά ότι έχει προχωρήσει και στην προσωπική του ζωή.

«Η μόνη αλλαγή μετά την «Φάρμα» είναι ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Παρ’ όλα αυτά με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δυο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

«Η οικογένεια που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δε λειτούργησε ως τροχοπέδη. Προτιμώ τη δια ζώσης γνωριμία και το παλιό φλερτ», συμπλήρωσε.

Για την οικογένεια και την πατρότητα ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δήλωσε πως είναι άνδρας παλαιάς κοπής: «Έχω ψηλά τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας. Φυσικά θα ήθελα να γίνω πατέρας».

Όσο για τη νέα του σχέση είπε: «Έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα (μετά την Αγγελική Ηλιάδη) αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό».

Αγγελική Ηλιάδη & Γρηγόρης Αναστασιάδης γνωρίστηκαν στη Φάρμα κι από τότε είναι μαζί /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αγγελική Ηλιάδη & Γρηγόρης Αναστασιάδης σε παλαιότερη εμφάνιση /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top