Βανέσα Αδαμοπούλου: Οι ευχές για τα γενέθλια του γιου της, Ιάσονα Παπαζήση

Η αναφορά στον πρώην σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση

Δείτε όσα είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος της Βανέσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση.

Ο μικρός Ιάσονας, γίνεται σήμερα 10 Αυγούστου, επτά ετών και η τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί τη χαρά της στα social media. 

Βανέσα Αδαμοπούλου: Στην παραλία με τον γιο της, Ιάσονα

Η Βανέσα Αδαμοπούλου, μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία του γιου της από τις φετινές τους καλοκαιρνές διακοπές που χαζεύει μια γατούλα.

Ο μικρός Ιάσονας με τον μπαμπά του Ιωάννη Παπαζήση

Ο μικρός Ιάσονας με τον μπαμπά του Ιωάννη Παπαζήση /Φωτογραφία Instagram

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο όπου αναφέρει τον πρώην σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση.

«Σήμερα σε γιορτάζουμε. Επτά Μάηδες κι επτά καλοκαίρια -θα σταθώ στα καλοκαίρια. Σε πήρα για διακοπές, ήταν η σειρά μου. Φούλαρα το πορτ παγκάζ, κουβάλησα ψυγειάκι με σάντουιτς- δεν τα φάγαμε ποτέ. Κάναμε στάση στο πρώτο μπεργκεράδικο, αμετανόητοι κι ενθουσιώδεις, τυχοδιώκτες κι ανέμελοι.

Στο δρόμο με ρωτούσες συνεχώς πότε φτάνουμε, “αν κοιμηθείς, θα φτάσουμε” -σε φλόμωσα στο ψέμα- κι εσύ έγειρες ανάλαφρος στο πλάι. Κατάπιαμε χιλιόμετρα, εθνική κι άγιος ο Θεός, κι όλα τα καρέ της ζωής μου περνούσαν μπρος στο παρμπρίζ. Ραδιόφωνο επαρχίας, καψούρα και μεγαλείο, σάστισα από ηδονή- ξαναϊδωμένη, ξανανιωμένη, στη διαπασών. Τότε που. Καλοκαιράκι σε κάψες σπουδαίες, δίχως κλιματισμό, οργώναμε την εθνική, με ΙΧ χωρίς ζώνες και στο ραδιοκασετόφωνο τραγουδάκια του συρμού. Στο τιμόνι ο μπαμπάς- αγέρωχος- με ένα ρεφρέν κολλημένο στα χείλη, καλοτραγουδισμένο και μεγαλειώδες- συμπαντικές στιγμές κολλημένες στα σπλάγχνα μου. Χαρά ανείπωτη κι αργόσυρτη μελαγχολία. 

Παπαζήσης: «Έχουμε επιλέξει τη συνεπιμέλεια με τη Βανέσα Αδαμοπούλου»

Καυτός Αύγουστος έξω απ’ το παράθυρο κι έπειτα στάση στον Ισθμό για σουβλάκι. (Γυρνώ να σε ξαναδώ, κοιμάσαι- άφατη αθωότητα με καταπίνει). Συνεχίζω τη διαδρομή- μπροστά ο μπαμπάς, πίσω εμείς. Φαντασιώνομαι πως θρυμματίζω τον ντουνιά στην παλάμη μου- τόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος. Και μετά ιστορίες- κοσμοϊστορικές, ακούραστες, φλεγόμενες. Ο μπαμπάς παραδίδει μαθήματα ζωής κι εμείς ανοίγουμε το στόμα σα χάνοι -πόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος. Επιστρέφω ανάλαφρη. Κρατώ εγώ τώρα το τιμόνι και πίσω ονειρεύεσαι εσύ -θρυμματίζεις τον ντουνιά στην παλάμη σου. Η ιστορία μας γράφει χιλιόμετρα- ακούραστα, κοσμοϊστορικά . Η ροή του σύμπαντος συνεχίζεται σε ξέφρενους ρυθμούς. Χρόνια πολλά, αγόρι μας, χρόνια σπουδαία!», έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top