Παπαζήσης: «Έχουμε επιλέξει τη συνεπιμέλεια με τη Βανέσα Αδαμοπούλου»

Τα δημοσιεύματα που τον εκνεύρισαν

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο έγινε γνωστό ότι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου, έβαλαν τέλος στον γάμο τους.

παπαζησης

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι  Παπαζήσης, Βανέσα

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, το πρωί της Πέμπτης μίλησε στο Μega Kαλημέρα όπου αναφέρθηκε στο θέμα της συνεπιμέλειας του γιου που έχει αποκτήσει με την τραγουδίστρια, αλλά και τη δουλειά στην οικοδομή με τον πατέρα του.

Μιλώντας για την πατρότητα και πως τη βιώνει, δήλωσε ξεκάθαρα: «Το καλύτερο νέο ήταν ότι πέρασα στο Εθνικό Θέατρο και ότι θα αποκτήσω τον γιο μου. Μετά την απόκτηση του παιδιού οι λέξεις πήραν μια άλλη μορφή. Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχω επιλέξει με τη γυναίκα μου και νόμος να μην υπήρχε, αυτό θα κάναμε».

Για τη δημοσιότητα και τη διαχείρισή της, υπογράμμισε ότι: «Δε ζω τη ζωή μου με βάση τον Τύπο, δεν καθορίζει αυτό τη ζωή μου. Υπήρχε δημοσίευμα που με εκνεύρισε, αλλά ως εκεί, φοβήθηκα να τα βάλω με έντυπα».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική:

«Μου είπαν φίλοι να γίνω ηθοποιός, όταν το είπα στους γονείς μου το πήραν παράξενα. Ο πατέρας μου περίμενε να πάω μαζί του στην οικοδομή. “Μας χαλάς τη βόλεψή μας” μου είχε πει. Δούλευα πολλά χρόνια στην οικοδομή με τον πατερά μου, καφέ, delivery», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top