Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος τους

Η φωτογραφία που πόσταρε η περήφανη μαμά

Δείτε όσα είχε πει η Φωτεινή Ψυχίδου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Μια σπάνια φωτογραφία του πεντάχρονου γιου της Θανάση που απέκτησε από τον γάμο της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, «ανέβασε» στο Facebook η Φωτεινή Ψυχίδου.

Ψυχίδου: «Δεν ξέρω ποιος έχει δημιουργήσει ψυχολογικά στον Κοργιαλά!»

Σε ένα σπάνιο ενσταντανέ βλέπουμε τον μικρούλη την ώρα που κοιμάται, με τη Φωτεινή να σχολιάζει: «Ο κοιμώμενος άγγελός μου»

Το 2020 η γνωστή δημοσιογράφος είχε μιλήσει στην εκπομπή Eυτυχείτε για τη σχέση της με τον Κοργιαλά και τον γιο τους. «Δεν είναι εύκολη περίοδος αυτή για μένα. Είδα τη συνέντευξη του Δημήτρη. Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι κι ό,τι πιο εύκολο. Υπάρχουν χωρισμοί εύκολοι. Αυτός ο χωρισμός είναι δύσκολος. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς ο Δημήτρης κι αυτό είναι που μετράει».

Δημήτρης Κοργιαλάς & Φωτεινή Ψυχίδου σε βραδινή τους έξοδο το 2015

Δημήτρης Κοργιαλάς & Φωτεινή Ψυχίδου σε βραδινή τους έξοδο το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι ένας υπέροχος πατέρας στον Θανάση, απλά επειδή υπάρχει κι ένα άλλο παιδάκι στην προ εφηβεία κι όταν υπάρχουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει διαφορετικά ορισμένα πράγματα, θεωρώ ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξω και το άλλο μου το παιδάκι. Ήταν μια καθαρά συνειδητή απόφαση. Για να υπάρξει κάποιο τέλος, έγιναν αρκετές προσπάθειες κι από τους δυο. Αποτύχαμε. Ήταν μια προσωπική ήττα», τόνισε τότε η Φωτεινή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top