Johnny Depp: Έτσι κέρδισε 3,5 εκατ. δολάρια μέσα σε λίγες ώρες!

Έχει το άγγιγμα του... Μήδα ο κινηματογραφικός σταρ

Δείτε βίντεο για τον Johnny Depp από το Breakfast@Star

Εκτός από την υποκριτική, ο Johnny Depp έχει κι άλλα ταλέντα που αποφέρουν στον τραπεζικό του λογαριασμό ποσά πολλών μηδενικών! 

Amber Heard για Depp: «Τον αγαπώ ακόμη - Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά»

Ο χολιγουντιανός σταρ, του οποίου το όνομα πρωταγωνιστεί τελευταία στα διεθνή Μέσα λόγω της πολύκροτης δίκης με την πρώην σύζυγό του Amber Heard όπου και βγήκε νικητής, τελευταία το έχει... ρίξει στη ζωγραφική.

Φωτογραφία του Johnny Depp μέσα από το δικαστήριο

Φωτογραφία του Johnny Depp μέσα από το δικαστήριο /Φωτογραφία AP Images

Πιο συγκεκριμένα, ο Depp κέρδισε 3,5 εκατ. δολάρια μέσα σε λίγες μόνο ώρες, από τις πωλήσεις της πρώτης του συλλογής με έργα τέχνης. Σύμφωνα με το BBC, o ηθοποιός πούλησε 780 έργα συνολικά, τα οποία είχε εκθέσει σε 37 γκαλερί της Castle Fine Art

Στα έργα του πρωταγωνιστούν φίλοι και γνωστοί του, αλλά και πρόσωπα που τον έχουν εμπνεύσει ανά περιόδους, όπως ο Al Pacin, ο Keith Richards των Rolling Stones και η Elizabeth Taylor

Mickey Rourke: Φουλ στήριξη στον Johnny Depp - Πώς αποκάλεσε τη Heard;

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει για τα έργα του: «Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να εκφράσω τα συναισθήματά μου και να αποτυπώσω εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για μένα, όπως η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που θαυμάζω. Οι πίνακες περιβάλλουν τη ζωή μου, αλλά τους κράτησα για τον εαυτό μου και περιορίστηκα. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να περιορίζεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top