Mickey Rourke: Φουλ στήριξη στον Johnny Depp - Πώς αποκάλεσε τη Heard;

Κόλαφος ο 69χρονος σταρ σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Δείτε όσα είπε ο Mickey Rourke στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star πριν από περίπου δύο χρόνια

Ο Mickey Rourke χαρακτήρισε την πρώην σύζυγο του Johnny Depp, Amber Heard «χρυσοθήρα». Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης με τον Piers Morgan στο Talk TV, ο 69χρονος ηθοποιός υποστήριξε δημόσια τον Depp στην πολύκροτη δίκη εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ο Mickey Rourke στηρίζει τον φίλο του, Johnny Depp

Ο Rourke στηρίζει τον Johnny Depp /Φωτογραφία AP Images

Μίκι Ρουρκ: Στην Ακρόπολη με διάφανο πουκάμισο και καουμπόικες μπότες!

Όπως είπε, μπορεί να τον «γνωρίζει πολλά χρόνια, όμως ποτέ δεν έχει τύχει να συναντηθούν από κοντά». «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω βρεθεί κι εγώ σε μια κατάσταση, όπου με κατηγορούσαν για κάτι που δεν έκανα. Μου κόστισε διάφορες δουλειές στον κινηματογράφο και για πολλά χρόνια. Δημιουργήθηκε μια κακή φήμη για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Άλλος άνθρωπος στα 69 του ο σταρ της Άγριας Ορχιδέας, τα είπε όλα στον Piers Morgan 

Άλλος άνθρωπος στα 69 του ο σταρ της Άγριας Ορχιδέας, τα είπε όλα στον Piers Morgan 

Στη συνέχεια, εξήγησε πως εν τέλει η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια και κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του. «Ένιωσα άσχημα για τον Johnny, γιατί έχω περάσει το ίδιο. Οπότε, ένιωσα άσχημα για κάποιον που παραλίγο να χάσει τη ζωή του από μια χρυσοθήρα», δήλωσε ο 69χρονος σταρ, με τον Morgan τότε, να τον ρωτάει: «Πιστεύεις αλήθεια πως είναι τέτοια;» και τον ηθοποιό να του απαντάει: «Ξεκάθαρα ναι».

Amber Heard: Ζήτησε να εκδικαστεί ξανά η υπόθεση με τον Johnny Depp

Θυμίζουμε ότι ο Depp μήνυσε τη Heard για 50 εκατ. δολάρια επειδή σε άρθρο της στη Washington Post το 2018, υπονόησε ότι ο σταρ την κακοποιούσε. Αν και δεν τον κατονόμασε, οι ισχυρισμοί της επηρέασαν όσο τίποτε άλλο την καριέρα του. Εκείνη άσκησε ανταγωγή ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Mickey Rourke αποκάλεσε ανοιχτά την Amber Heard... χρυσοθήρα!

Ο Mickey Rourke αποκάλεσε ανοιχτά την Amber Heard... χρυσοθήρα! /Φωτογραφία AP Images

Το δικαστήριο επιδίκασε στον ηθοποιό αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων από αυτά τα πέντε εκατομμύρια είναι τιμωρητικής φύσεως. Ωστόσο, η πολιτειακή νομοθεσία περιορίζει τις αποζημιώσεις αυτές στα 350.000 δολάρια, οπότε η ηθοποιός καλείται να καταβάλει το ποσό των 10.35 εκατομμυρίων. Υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Αθώος ο Johnny Depp, ένοχη η Amber Heard - Οι αναρτήσεις τους μετά τη δίκη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Mickey Rourke
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top