Amber Heard: Ζήτησε να εκδικαστεί ξανά η υπόθεση με τον Johnny Depp

Αμφισβητεί την εγκυρότητα ενός ενόρκου το πρώην μοντέλο

Δείτε βίντεο για τη δικαστική διαμάχη της Amber Heard και του Johnny Depp από το Breakfast@Star

Την απόφαση να «ανατρέψει την κατάσταση» μετά τη δικαστική της ήττα στις αρχές του Ιουνίου, έκανε πράξη η Amber Heard

Amber Heard για Depp: «Τον αγαπώ ακόμη - Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά»

Μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου που δικαίωσε τον Johnny Depp, η ηθοποιός κατέθεσε πρόταση να απορριφθεί η απόφαση, υποστηρίζοντας πως η δυσφήμιση, την οποία κι επικαλείται ο πρώην σύζυγός της, δεν αποδείχτηκε με επαρκή στοιχεία.

Η Amber Heard στην αγκαλιά της δικηγόρου της, Elaine Bredehoft, αμέσως μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης τον περασμένο Ιούνιο

Η Amber Heard στην αγκαλιά της δικηγόρου της, Elaine Bredehoft, αμέσως μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης τον περασμένο Ιούνιο /Φωτογραφία AP Images

Η νομική ομάδα της ηθοποιού και πρώην μοντέλου κατέθεσε την πρόταση στο Δικαστήριο την Παρασκευή, ζητώντας να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση. Ισχυρίστηκε μάλιστα, πως ένας εκ των ενόρκων δεν είχε ελεγχθεί σωστά και αμφισβήτησε τον ρόλο του στο σώμα των ενόρκων.

Amber Heard: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τη δικαστική νίκη του Johnny Depp

Στην κατάθεση, υποστήριξε πως η ταυτότητα του ενόρκου Νο15 δεν μπόρεσε να επαληθευτεί, καθώς δε δίνονταν σαφείς πληροφορίες ούτε για την ημερομηνία γέννησής του. «Σαφώς και γεννήθηκε μετά το 1945. Οι διαθέσιμες πληροφορίες λένε ότι γεννήθηκε το '70. Δε γνωρίζουμε καν αν ελέγχθηκε από το δικαστήριο για να υπηρετήσει το σώμα των ενόρκων ή αν όντως κλήθηκε να αναλάβει αυτά τα καθήκοντα», αναφέρεται.

Στο υπόμνημα των 43 σελίδων που κατέθεσαν στο Δικαστήριο, οι δικηγόροι της Heard υποστήριξαν πως η αποζημίωση ύψους 10 εκατ. πρέπει να απορριφθεί, διότι κατά τη διάρκεια της δίκης: «Ο Depp προχώρησε αποκλειστικά στη θεωρία της δυσφήμισης κι όχι στο αν ήταν πραγματικά ψευδείς οι ισχυρισμοί της».

Το λαμπερό ζευγάρι σε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 2011 

Το λαμπερό ζευγάρι σε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 2011 /Φωτογραφία AP Images

Σε δήλωσή του στο Courthouse News, ο δικηγόρος του κινηματογραφικού σταρ, Benjamin Chew, δήλωσε: «Ήταν κάτι που περιμέναμε. Απλώς σε μεγαλύτερο βαθμό και σίγουρα όχι τόσο ουσιαστικό», ανέφερε.

Johnny Depp: Η βίαιη μητέρα του, οι παθιασμένες σχέσεις και το αλκοόλ

Δεδομένου ότι η Heard δε δύναται να πληρώσει τα 10,35 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, δεν μπορούσε ούτε να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, καθώς θα έπρεπε να καταβάλει ένα ποσό ως εγγύηση για την πλήρη αποζημίωση. Εκτός από τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση στον Ντεπ, συν 350.000 δολάρια, οι ένορκοι επιδίκασαν επίσης στη Heard δύο εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Η κίνησή της αυτή φαίνεται πως αποτελεί μια απέλπιδα προσπάθεια να παρακαμφθεί αυτός ο όρος και να βγει μια νέα ετυμηγορία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top