Amber Heard για Depp: «Τον αγαπώ ακόμη - Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά»

Οι απίστευτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά τη δίκη

Δείτε βίντεο για τη δίκη Depp-Heard από το Breakfast@Star

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Amber Heard μετά την ήττα της στην πολύκροτη δίκη της με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp.

Η απόφαση του δικαστηρίου έκρινε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Amber Heard» για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της και εκείνη κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Johnny Depp. Μάλιστα, επιδικάστηκε στον ηθοποιό αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. 

Αθώος ο Johnny Depp, ένοχη η Amber Heard - Οι αναρτήσεις τους μετά τη δίκη

Η ίδια μιλώντας για πρώτη φορά μετά τη δίκη στη Savannah Guthrie του NBC News, μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό με τις δηλώσεις που έκανε:

«Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα απέναντί του. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για να σώσω μια βαθιά διαλυμένη σχέση».

Amber Heard

Η Amber Heard μέσα στο δικαστήριο, φανερά απογοητευμένη / Φωτογραφία: Apimages

Η Amber Heard φοβάται μήπως υποβληθεί εκ νέου μήνυση από τον πρώην σύζυγό της, παρόλο που παραδέχεται ότι εξακολουθεί να τον αγαπά. 

Η ηθοποιός είπε «απολύτως» όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν μετά από όλα όσα είπε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης τους για συκοφαντική δυσφήμιση, «έχει ακόμα αγάπη» για εκείνον.

«Τον αγαπώ. Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά», είπε η Heard. «Και προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για να κάνω μια βαθιά διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει, και δεν τα κατάφερα».

«Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα απέναντί του», πρόσθεσε. «Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβεις ή μπορεί να είναι πραγματικά εύκολο να το καταλάβεις αν έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον».

Amber Heard μέσα στο δικαστήριο

«Φοβάμαι πως ό,τι και να κάνω, ό,τι και να λέω ή πώς το λέω, κάθε βήμα που κάνω θα αποτελέσει άλλη μια ευκαιρία για αυτού του είδους τη φίμωση», τόνισε.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που μεταδόθηκε την Τρίτη, η ηθοποιός είπε ότι πίστευε ότι «η συντριπτική πλειονότητα αυτής της δίκης παίχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και μίλησε για το βιτριόλι που της κατεύθυναν οι υποστηρικτές του Depp.

«Δεν είμαι καλό θύμα, το καταλαβαίνω», είπε. «Δεν είμαι συμπαθές θύμα, δεν είμαι τέλειο θύμα. Αλλά όταν κατέθεσα, ζήτησα από το δικαστήριο να με δει και να ακούσει τα δικά του λόγια, κάτι που αποτελεί υπόσχεση να το κάνω αυτό».

Johnny Depp την ώρα της δίκης με την πρώην γυναίκα του

Johnny Depp - Amber Heard

Johnny Depp - Amber Heard / Φωτογραφία: Apimages

Johnny Depp

Amber Heard: Έβαλε τα κλάμματα στο δικαστήριο

Amber Heard

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top