Καμπουρίδης: Το ευχαριστώ στις Αρχές που έσωσαν το ξενοδοχείο από τη φωτιά

Η φωτιά κύκλωσε το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amanzoe

Υπό έλεγχο είναι πια σήμερα, Τρίτη, η φωτιά που ξέσπασε στην Αργολίδα, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη από το απόγευμα της Δευτέρας.

Από την κόλαση φωτιάς απειλήθηκε το ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης, το οποίο έχει φιλοξενήσει διεθνείς αστέρες διαφημίζοντας τη χώρα μας.

Έντρομοι εργαζόμενοι και πυροσβέστες, είδαν τις φλόγες να απειλούν το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amanzoe.

Η φωτιά κύκλωσε το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα

Η φωτιά κύκλωσε την ξενοδοχειακή μονάδα, καθώς βρίσκεται μέσα σε έναν παραδεισένιο λόφο από ελαιώνες και οι ισχυροί άνεμοι δεν ήταν σύμμαχος στην κατάσβεση της.

Επικράτησε πανικός, καθώς το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο. Οι 150 ένοικοι μεταφέρθηκαν έγκαιρα σε ασφαλές σημείο

Όταν η οικογένεια Μπέκαμ έκανε διακοπές στο Amanzoe

Η αρχιτεκτονική του, που έχει άρωμα αρχαίας Ελλάδας προσελκύει κάθε χρόνο  πολλούς αστέρες από το διεθνές τζετ σετ, οι οποίοι διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας.

Όπως το ζεύγος Μπέκαμ, που πριν από δυο χρόνια έκαναν διακοπές με τα 4 παιδιά τους στο ελληνικό θέρετρο, ανεβάζοντας φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα social media

Το Amanzoe, ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ευρώπης, υπέστη μικρές υλικές ζημιές και σύμφωνα με ανακοίνωση του ξενοδοχείoυ θα καταφέρει να επαναλειτουργήσει πολύ σύντομα.

Amanzoe: «Ευχαριστούμε τις Αρχές που εργάστηκαν αδιάκοπα, ανεπηρέαστο το ξενοδοχείο από τη φωτιά»

Επίσημη ενημέρωση από την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου Amanzoe έγινε πριν από λίγο, με τους ιδιοκτήτες να ευχαριστούν τις τοπικές Αρχές: «Σε σχέση με τη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εχθές (Δευτέρα 4 Ιουλίου) στην περιοχή Κορακιά, Αργολίδος, επιβεβαιώνουμε ότι  η φωτιά έφτασε μέχρι τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Amanzoe.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες του διαχειριστή του Amanzoe και των τοπικών αρχών, όλοι οι πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου μεταφέρθηκαν γρήγορα και με ασφάλεια σε άλλα  καταλύματα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην περιφέρεια, τις τοπικές αρχές, αλλά και τις επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που εργάστηκαν ακούραστα για να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς και που παραμένουν στο σημείο μέχρι και αυτή την ώρα συνεχίζοντας το έργο τους.

Σήμερα  (Τρίτη 5 Ιουλίου) είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ούτε η έκταση αλλά ούτε και οι συνέπειες της δασικής πυρκαγιάς ήταν τόσο καταστροφικές όσο είχε αρχικά διαφανεί. Ειδικότερα, όλοι οι κύριοι χώροι του ξενοδοχείου έχουν μείνει ανέπαφοι και λειτουργικοί  στο ακέραιο, ενώ περιορισμένες μόνο εξωτερικές ζημιές έχει υποστεί περιορισμένος αριθμός ξενοδοχειακών οικίσκων (pavilions). Περαιτέρω, όλες οι τουριστικές επαύλεις του Amanzoe  παραμένουν τελείως άθικτες.

Ήδη από σήμερα, όλοι εμείς, οι ιδιοκτήτες, διαχειριστές και προσωπικό του Amanzoe, εργαζόμαστε συστηματικά από κοινού και με τους τοπικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησής αλλά και τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, ώστε να επιτύχουμε την άμεση αποκατάσταση  του συνόλου των ζημιών που υπέστη τόσο το ξενοδοχείο μας όσο και του φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.

Το Amanzoe έχει προσωρινά αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των εν λόγω υλικών ζημιών, έτσι ώστε να μπορεί σύντομα να υποδεχθεί εκ νέου τους διεθνείς πελάτες του τηρώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και φιλοξενίας τα οποία το καθιέρωσαν ως το πλέον επιτυχημένο πολυτελές θέρετρο της Μεσογείου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι θερμά τόσο το προσωπικό μας όσο και όλους τους αρμόδιους φορείς για την άμεση κινητοποίηση τους και την καταλυτική συνδρομή τους στην επιτυχή διαχείριση της κατάστασης.»

Ο σύζυγος της Βερνίκου στη μάχη με τη φωτιά για να σώσει το ξενοδοχείο του

 

Ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη σύζυγό του, Μαρίνα Βερνίκου

Ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη σύζυγό του, Μαρίνα Βερνίκου

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης όλη τη νύχτα ήταν στο πόδι, και έκανε αναρτήσεις στα social media, για την μάχη που έδιναν οι πυροσβέστες.  


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top