Ο σύζυγος της Βερνίκου στη μάχη με τη φωτιά για να σώσει το ξενοδοχείο του

Απειλήθηκε το ξενοδοχείο του Μίλτου Καμπουρίδη από τη φωτιά στο Κρανίδι

Υπό έλεγχο είναι πια σήμερα, Τρίτη, η φωτιά που ξέσπασε στην Αργολίδα, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη από το απόγευμα της Δευτέρας. 

Οι εικόνες που μεταδίδονταν από την Αργολίδα και από το πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής που απειλούσε ήταν δραματικές. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ανήκει στον επιχειρηματία σύζυγο της Μαρίνας Βερνίκου, Μίλτο Καμπουρίδη, ο οποίος φυσικά, βρισκόταν εκεί.

καμπουριδης

Οι φλόγες μπήκαν στο συγκρότημά του, αλλά το ξενοδεοχείο είχε ήδη εκκενωθεί, με τους πελάτες και το προσωπικό να μεταφέρονται από θαλάσσης σε ασφαλές σημείο.

Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

«Ήταν μια νύχτα χωρίς ύπνο. Φροντίσαμε όμως να μην τραυματιστεί κανείς και η καταστροφή περιορίστηκε. Όλο το προσωπικό μας είναι σε θέση να καθαρίσει και να αποκαταστήσει τις ζημιές σε ορισμένους από τους εξωτερικούς χώρους και κυρίως στη φύση. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συμμετείχαμε σε αυτόν τον άνισο αγώνα και σε όλους όσους εργάζονται για να διατηρήσουν τη θέση του Amanzoe στην κορυφή του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου.

Φωτιά στο Κρανίδι Ο Μίλτος Καμπουρίδης στη μάχη με τις φλόγες

Φωτιά στο Κρανίδι Ο Μίλτος Καμπουρίδης στη μάχη με τις φλόγες -2

Φωτιά στο Κρανίδι Ο Μίλτος Καμπουρίδης στη μάχη με τις φλόγες -3
καμπουριδης

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top