Τελευταία πρόβα νυφικού για την Κόνι Μεταξά

Στην τελική ευθεία για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή MEGA Καλημέρα

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την ημέρα που η Κόνι Μεταξά θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Μάριου Καπότση. Οι προετοιμασίες, όπως είναι φυσικό, είναι πυρετώδεις μιας και η performer θέλει να είναι όλα τέλεια την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του.

Κόνι Μεταξά: O λόγος που δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο της

Επιμένει η Κόνι: «Έτσι κι αλλιώς δεν ήθελε κανένας να φέρει τα παιδιά του!»

Μάριος Καπότσης και Κόνι Μεταξά με τον πατέρας της νύφης, Λευτέρη Πανταζή Μάριος Καπότσης και Κόνι Μεταξά με τον πατέρα της νύφης, Λευτέρη Πανταζή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάριος Καπότσης και Κόνι Μεταξά με τον πατέρα της νύφης, Λευτέρη Πανταζή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το απόγευμα της Τρίτης 28/6 μάλιστα, η Κόνι Μεταξά έκανε και την τελευταία πρόβα νυφικού και η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κόνι Μεταξά: Ο λόγος που κάνει μπότοξ από 23 ετών!

Κονι Μεταξά

«Θα γίνει τον Ιούλιο στην Κρήτη. Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός από πίσω απλά μας αρέσει ως νησί. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλους του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος» είχε αναφέρει η μέλλουσα νύφη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top