Κόνι Μεταξά: Ο λόγος που κάνει μπότοξ από 23 ετών!

Τι είπε για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Λίγες εβδομάδες απέμειναν μέχρι η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι έπειτα από τρία χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, καθώς όπως είπε η μέλλουσα νύφη είναι και οι δυο πολύ ερωτευμένοι.

Κόνι Μεταξά: O λόγος που δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο της

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)


«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου πως ήδη φοράμε τις βέρες μας. Ο γάμος μας θα είναι ένας ωραίος λόγος να μαζευτούμε όλοι μαζί. Θα έρθουν φίλοι μου από την Αμερική, την Αγγλία, την Ιορδανία, τη Σκωτία και την Αυστραλία. Έχουμε και οι δύο πολλούς φίλους», ανέφερε στο περιοδικό ΟΚ! και πρόσθεσε: «Θα γίνει τον Ιούλιο στην Κρήτη. Δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός από πίσω απλά μας αρέσει ως νησί. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους. Τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλους του Μάριου. Θα είμαι πολύ κλασσική νύφη. Δε θα σου πω βέβαια τι θα βάλω για να μη το διαβάσει ο γαμπρός, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου ροκ. Μη κοιτάς όταν βγαίνω στο stage ή αν πάω σε κάποιο event».

Το ανατρεπτικό hair look της Κόνι Μεταξά!

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Πού σκέφτονται να πάνε μήνα του μέλιτος

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Όπως αναμένεται οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και η Κόνι θέλει να είναι μία λαμπερή νύφη. Η ίδια εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο άρχισε να κάνει μπότοξ από 23 ετών. «Μπότοξ κάνω από τα 23 μου. Γιατί αν εμφανιστούν οι ρυτίδες, άντε μετά να τις μαζέψεις. Ακολουθώ το παράδειγμα των Βραζιλιάνων, που κάνουν από νεαρή ηλικία και είναι όλες αψεγάδιαστες. Αυτή όμως είναι η δική μου επιλογή για το δικό μου πρόσωπο. Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε και εσείς κορίτσια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top