Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον πολύ αγαπημένο χαρακτήρα που υποδυόταν στο «Καφέ τη Χαράς» και πώς αυτός στάθηκε εμπόδιο στο να κάνει νέες δουλειές, ενώ αναφέρθηκε στη δύκολη συνεργασία που είχε με σκηνοθέτη.

Νίκη Σκιαδαρέση: Ποζάρει μόνο με το εσώρουχό της στο instagram

«Είναι ο ρόλος που με χαρακτήρισε. Συμβαίνει πολλές φορές ένας ηθοποιός να ταυτιστεί με έναν ρολό». Λόγω του Φατσέα κλείστηκαν κάποιες πόρτες για εμένα επαγγελματικά. Μετά τον «Φατσέα» υπήρχε η αντίληψη ότι έγινα εμπορικός ηθοποιός», εξομολογήθηκε για τον ρόλο του «Φατσέα» ο ηθοποιός στο «Mega Καλημέρα».

Μπέσσυ Μάλφα: «Για εμένα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι πολύ σέξι»

Όταν ρωτήθηκε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, αρχικά ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης «είχα την δυνατότητα να φύγω από συνεργασίες όταν κατάλαβα πως είναι προβληματικές. Ήταν συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν»

«Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω «ξύλο» με σκηνοθέτη γιατί του χρειαζόταν αλλά δεν το έκανα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και αναγνώρισε ότι «δεν είναι εύκολο να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα όταν δουλεύουν αλλά 20 άτομα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top