Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Στο σχολείο της Μαρίνας για την αξιολόγησή της

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τον προβληματισμό της για τις μάσκες

H Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε τον προβληματισμό της για το εάν θα πρέπει να φοράμε μάσκες και σε χώρους όπου πλέον δεν είναι υποχρεωτική λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού. 

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε αυτό με αφορμή την επίσκεψή της στο σχολείο της μικρής της κόρης, Μαρίνας με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας το σχολείο, όπου πηγαίνει η 7χρονη κόρη του, για να ακούσουν την αξιολόγηση της φετινής χρονιάς. 

Μενεγάκη - Παντζόπουλος

Μενεγάκη - Παντζόπουλος σε παλαιότερη εμφάνιση στα βόρεια προάστια: Φωτογραφία NDP

Το ζευγάρι προβληματίστηκε αν θα έπρεπε να φορούσε μάσκες προστασίας, καθώς όπως είπε, υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων αυτό το διάστημα.

«Πήγαμε σήμερα το πρωί για να ακούσουμε για την Μαρίνα πώς τα πήγε όλη την χρονιά. Την ώρα που πάμε να μπούμε μέσα στην αίθουσα, βλέπω ένα ζευγάρι γονιών που φορούσε μάσκες. Κοιτάζουμε με τον Μάκη και λέμε μήπως έπρεπε να πάρουμε μάσκα; Απλά σκέφτεσαι πως το παιδί μου πάει χωρίς μάσκα, εγώ να πάω εκεί με μάσκα. Προβληματιστήκαμε λίγο.

Τελικά κάναμε τον σταυρό μας και κάτσαμε. Ένα ζευγάρι φορούσε μόνο και τους ρωτήσαμε και μας είπαν να μας δώσουν μάσκα, αλλά ντραπήκαμε.  Αν δεν τέλειωνε τώρα το σχολείο, εννοείται θα είχαμε πάει με μάσκα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. 

Ελένη Μενεγάκη - Μαρίνα Παντζοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη με τη μικρή της, κόρη, Μαρίνα Παντζοπούλου / Φωτογραφία: Instagram Ελένης Μενεγάκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top