Γωγώ Μαστροκώστα: Η αδελφή της, Φώφη, απαντά για την υγεία της

Τη ρώτησαν για τις φήμες νοσηλείας σε γνωστό θεραπευτήριο

Λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα κυκλοφόρησαν έντονες φήμες ότι η Γωγώ Μαστροκώστα αντιμετωπίζει ξανά πρόβλημα με την υγεία της και ότι νοσηλεύτηκε σε γνωστό θεραπευτήριο, αντιμετωπίζοντας με θάρρος ακόμα μία δοκιμασία με την υγεία της.

Ωστόσο, η ίδια δεν έχει κάνει από τότε κάποια δήλωση, ούτε κάποια σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

H αδελφή της, Φώφη Μαστροκώστα, πήγε σε εκδήλωση και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για την υγεία της Γωγούς. 

«Είναι όλα καλά με την υγεία της Γωγούς», είπε αρχικά η Φώφη Μαστροκώστα. 

Η γνωστή γυμνάστρια και επιχειρηματίας πριν από 13 χρόνια, όταν γέννησε την κόρη της, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος. Έδωσε τη μάχη της και την κέρδισε. 

Σχετικά με τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο η Γωγώ Μαστροκώστα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1: «Δεν είναι δυνατόν να μη λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο καθένας το βιώνει τελείως διαφορετικά. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο καλές, πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες. Κάθε φορά που ακούς κάτι λες “ωχ δε θα τελειώσει ποτέ αυτό;”. Μετά μπαίνεις στη θέση της μάνας που δε θέλει να αφήσει τα παιδιά της. Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα. Ιατρικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά».
Γωγώ Μαστροκώστα - Φώφη Μαστροκώστα

Γωγώ Μαστροκώστα - Φώφη Μαστροκώστα  / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top