Τζόνι Ντεπ: Από τα δικαστήρια στη σκηνή

Εμφανίστηκε σε συναυλία στη Μ. Βρετανία

Ο Τζόνι Ντεπ

Την ώρα που ο Τζόνι Ντεπ περιμένει την ετυμηγορία του δικαστηρίου, μετά τη δίκη με την πρώην σύζυγο του Άμπερ Χερντ, ο διεθνούς φήμης ηθοποιός και μουσικός εμφανίστηκε σε μια απρογραμμάτιστη ροκ συναυλία στο Λονδίνο. 

Ο σταρ του Χόλιγουντ έχει μονοπωλήσει το τελευταίο διάστημα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της πολύκροτης δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση στην οποία εμπλέκεται η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ. Ο Τζόνι Ντεπ, μάλιστα εμφανίστηκε ακόμα μία φορά πριν λίγες ημέρες στη Μ. Βρετανία, όταν έπαιξε κιθάρα με τον αγαπημένο του φίλο Τζεφ Μπεκ και το συγκρότημά του σε μια συναυλία στο City Hall του Σέφιλντ.

Depp Vs Heard: Συνεδριάζουν οι ένορκοι στην τελευταία φάση της δίκης

Αυτές δεν ήταν οι πρώτες στιγμές του ηθοποιού πάνω στη σκηνή, καθώς ίδιος έχει υπάρξει μέλος του συγκροτήματος του Alice Cooper, “The Hollywood Vampires”, ενώ συνεργάστηκε αρκετές φορές με τον Jeff Beck στη διάρκεια του lockdown.

Η συναυλία στο Λονδίνο

Ο Ντεπ και ο Τζεφ Μπεκ, μεταξύ άλλων, ερμήνευσαν το τραγούδι Isolation του Τζον Λένον, στο οποίο συνεργάστηκαν το 2020. Η συναυλία προκάλεσε ανάμικτες αντιδράσεις από τους θαμώνες της συναυλίας.

Η Angela Flannery, θαμώνας από το Southend είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ΑP ότι ο Τζόνι Ντεπ «τα έσπασε», προσθέτοντας ότι δεν είχε ιδέα ότι θα έπαιζε. «Θα πεθάνω ευτυχισμένη, είμαι στο ίδιο δωμάτιο με αυτόν τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ολοκληρώθηκε η δίκη – Την Τρίτη η ετυμηγορία

Από την άλλη, ο Peter Schmidt, ο οποίος ήρθε στο Λονδίνο από τη Φρανκφούρτη ειδικά για τη συναυλία, είπε ότι ένιωθε «ξεγελασμένος» και περιέγραψε τον κ. Ντεπ ως «ντροπή». «Περίμενα 50 χρόνια για να δω ζωντανά τον Τζεφ Μπεκ... αυτή ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου», πρόσθεσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Η πολύκροτη δίκη

Ο 58χρονος ηθοποιός μήνυσε την πρώην σύζυγό του για 50 εκατομμύρια δολάρια για ένα άρθρο που έγραψε στο οποίο ισχυρίζεται ότι είναι θύμα κακοποίησης. Η  36χρονη Χερντ άσκησε επίσης αγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Η επταμελής κριτική επιτροπή πρέπει να καταλήξει σε ομόφωνη απόφαση για ετυμηγορία.

Στη δίκη της Παρασκευής και οι δύο πλευρές παρουσίασαν αντιμαχόμενες αναφορές για την πενταετή σχέση του πρώην ζευγαριού.

Η υπόθεση των διασημοτήτων - που μεταδίδεται ζωντανά καθημερινά - συγκέντρωσε έντονο κοινό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ηθοποιοί άσκησαν σοβαρές κατηγορίες για συναισθηματική, σωματική και λεκτική κακοποίηση.

Η επική ατάκα Ελληνίδας δημοσιογράφου στον Johnny Depp

Την Παρασκευή, συνοψίζοντας την υπόθεση του κ. Ντεπ, η δικηγόρος του κατηγόρησε την κ. Χερντ ως «ψεύτρα», ενώ η ομάδα δικηγόρων της κ. Χερντ, περιέγραψε τον Ντεπ ως «νταή και κακοποιό, που δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι». Αντίθετα, η δικηγόρος του Ντεπ, Καμίλ Βάσκεθ, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Χερντ για κακοποίηση «άγριες, υπερβολικές και απίθανες».

To Twitter αποθεώνει τη δικηγόρο του Depp που «στρίμωξε» τη Heard

Ο Μπέντζαμιν Ρότενμπορν, δικηγόρος της κυρίας Χερντ, υπενθύμισε στους ενόρκους ξεκάθαρα μηνύματα κειμένου μεταξύ του Ντεπ και των φίλων του, επισημαίνοντας τους ότι ήθελε να κάνει κακό στην πρώην σύζυγό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top