Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ολοκληρώθηκε η δίκη – Την Τρίτη η ετυμηγορία

Οι ένορκοι δεν κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση

Ρεπορτάζ του Breakfast@Star για την πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ

Αυλαία έπεσε χθες στην πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από έξι εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας. 

Johnny Depp στο δικαστήριο

Ο Τζόνι Ντεπ ζητά αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων από την Άμπερ Χερντ

Οι επτά ένορκοι και τα δύο αναπληρωματικά μέλη συνεδρίασαν κι εξέτασαν τα στοιχεία που παρατέθηκαν στο δικαστήριο, ωστόσο δεν κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση κι έτσι θα συνεδριάσουν εκ νέου την Τρίτη στις 09:00 το πρωί και θα ανακοινώσουν την απόφασή τους. 

Ο Τζόνι Ντεπ έχει μηνύσει την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από άρθρο της στην Washington Post το 2018, στο οποίο υπονόησε ότι την κακοποίησε. Ζητά αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων. 

Αν και στο επίμαχο άρθρο δεν τον είχε κατονομάσει, ο star του Hollywood υποστήρξε ότι οι ισχυρισμοί της Άμπερ Χερντ επηρέασαν την ικανότητά του να εργάζεται και προκάλεσαν πλήγμα στην καριέρα του. 

Η Άμπερ Χερντ αγκαλιάζει τη δικηγόρο της

Η Άμπερ Χερντ από την πλευρά της κατηγόρησε τον Τζόνι Ντεπ για εκστρατεία εξευτελισμού της

Η Χερντ πάλι κατέθεσε κι εκείνη αγωγή, με την οποία ζητά 100 εκατ. δολάρια. 

Στην τελική αγόρευσή τους οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ ζήτησαν από τους ενόρκους να «του δώσουν πίσω τη ζωή του», η οποία καταστράφηκε από τους ισχυρισμούς της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία. 

Τζόνι Ντεπ χαιρετά θαυμαστές

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας στις ΗΠΑ

Υποστήριξαν πως η ηθοποιός θα προτιμούσε να βρίσκεται σε μια αέναη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, παρά να τον αφήσει να φύγει και χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς της ως πράξη βαθιάς σκληρότητας προς τους πραγματικούς επιζώντες ενδοοικογενειακής βίας.

Η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο

Οι ένορκοι στη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ θα αποφασίσουν την Τρίτη

Ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ από την πλευρά του, δήλωσε ότι μια απόφαση υπέρ του Ντεπ θα καθιστούσε τους ενόρκους «συνένοχους» στην κακοποίησή της και στην «εκστρατεία παγκόσμιας ταπείνωσής της». Κατηγόρησε τον Ντεπ ότι γελούσε κι έκανε δηκτικά σχόλια κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του και ότι επιδίδεται στην ενοχοποίηση των θυμάτων «στην πιο αηδιαστική της μορφή».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top