Η επική ατάκα Ελληνίδας δημοσιογράφου στον Johnny Depp

Τι του είχε πει σε συνέντευξή τους;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN

Στην επικαιρότητα βρίσκεται και πάλι ο Johnny Depp, λόγω της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

Ντεπ για Χερντ: «Ελπίζω να σαπίσει στο πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου»

Τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι είναι ξανά στα δικαστήρια, στην προσπάθεια του κινηματογραφικού σταρ να αποδείξει ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του περί κακοποίησης.

Κι όμως η Μάριον Μιχελιδάκη είπε αυτή την ατάκα στον Johnny Depp...

Αναφερόμενη στο θέμα που συζητιέται παγκοσμίως, η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μια αποκάλυψη για τον ηθοποιό.

To Twitter αποθεώνει τη δικηγόρο του Depp που «στρίμωξε» τη Heard

Όπως ανέφερε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο μακρινό παρελθόν είχε πάρει συνέντευξη από τον Depp, περιγράφοντάς τον κι αποκαλύπτοντας την... επική ατάκα που του είπε.

Ο Johnny Depp σε συνέντευξη Τύπου το 2007

Ο Johnny Depp σε συνέντευξη Τύπου το 2007 /Φωτογραφία AP Images

Johnny Depp: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δικαστική νίκη της Amber Heard

«Θέλω να σας πω ότι είχα πάρει παλιά μια συνέντευξη από τον Depp στη Βενετία. Όταν τον είχα συναντήσει φορούσε το μαύρο καπελάκι του, κι ήταν πολύ γλυκός. Έκαιγε καρδιές τότε κι ήταν χρυσή περίοδος. Δεν είχε ακόμα ξεκινήσει να παίζει τον Jack Sparrow», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν ήπιος κι είχα το θράσος να του πω “μπορούμε να κάνουμε λίγο γρήγορα γιατί έχω και μια πτήση να προλάβω;”. Πώς κατέληξε αυτό το πράγμα; Ήταν γλυκύτατος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top