Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του πρώην της

Ο tattoo artist είπε ότι εκείνη έχει βρει νέο σύντροφο

Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφός της, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης.

Ο tattoo artist μίλησε στην Εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως πλέον δεν είναι σε σχέση με το γνωστό μοντέλο, ενώ ανέφερε πως η πρώην σύντροφός του έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Κάτια Ταραμπάνκο: Χώρισε γιατί είχε παράλληλη σχέση! Τι δηλώνει ο πρώην της

H Kάτια Ταραμπάνκο και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος έβαλαν ξαφνικά τέλος στη σχέση τους, αφού όπως δηλώνει ο γνωστός tattoo artist, το μοντέλο διατηρούσε παράλληλη σχέση

H Kάτια Ταραμπάνκο και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος έβαλαν ξαφνικά τέλος στη σχέση τους, αφού όπως δηλώνει ο γνωστός tattoo artist, το μοντέλο διατηρούσε παράλληλη σχέση

Η εκπομπής «Love it» και η Μάρτζυ Λαζάρου επικοινωνήσαν με την Κάτια Ταραμπάνκο και η δημοσιογράφος τόνισε πως η ίδια έχει ξαφνιαστεί με αυτά που έχουν γίνει. 

Κάτια Ταραμπάνκο: Το αγόρι της έκανε τατουάζ το όνομά της στο πρόσωπό του

«Ξαφνιάστηκε, αλλά δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να μιλήσει και να απαντήσει δίνοντας συνέχεια σε αυτά που είπε ο Θοδωρής. Άνθρωπος δικός της, που ήταν μαζί της, θεώρησε ότι είναι λάθος που μπήκε ο Θοδωρής σε αυτή τη διαδικασία και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Κάτια δεν μπορεί να πει πράγματα και να δώσει άλλη διάσταση στο θέμα, γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να τα βρουν. Σίγουρα η Κάτια δεν ήθελε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Μπορεί να το λύσουν, μπορεί να έγινε μια παρεξήγηση», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top