Κάτια Ταραμπάνκο: Το αγόρι της έκανε τατουάζ το όνομά της στο πρόσωπό του

Το ζευγάρι είναι full in love! - Όσα είπε το μοντέλο στο Mega Καλημέρα

 «Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομα μου στα ρωσικά στο πρόσωπό του» αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπάνκο στο Mega Καλημέρα

Πρόβα νυφικού έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της, αλλά δεν παντρεύεται! Να θυμίσουμε ότι η  νικήτρια του GNTM 2 και πρώην παίκτρια του Survivor, εδώ και 9 περίπου μήνες είναι σε σχέση με τον γνωστό tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο. 

Η εντυπωσιακή Κάτια, θα περπατήσει στο bridal show του «Yes I Do» για φιλανθρωπικό σκοπό! Στην πρόβα της, τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την ίδια, να μιλάει για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

κατια συντροφος τατουάζ

«Θέλω να πάω με μηχανή στην εκκλησία ή με άλογο. Μου αρέσει να ιππεύω. Πιστεύω θα κάνω κρητικό γάμο, που θα κρατήσει μια εβδομάδα. Προσπαθώ να καταλάβω αυτή την ερώτηση υπέρ ή κατά του γάμου. Είμαι υπέρ της αγάπης! Στο ίντερνετ μου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου την εβδομάδα. Μια και καλή πρόταση γάμου έχω δεχτεί μια φορά, στο GNTM. Καλά πήγε αυτό» είπε αρχικά το μοντέλο.

«Μου αρέσουν τα μονόπετρα. Έχω δύο μονόπετρα από τον σύντροφό μου, αλλά είναι απλά δώρα. Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομα μου στα ρωσικά στο πρόσωπό του. Το τελευταίο διάστημα λείπει στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, οπότε τώρα συγκατοικώ με τις δύο μου γάτες. Με κέρδισε στο βασικότερο: ότι δεν με πιέζει στη δουλειά μου. Υπήρχαν οι σχέσεις που δεν δεχόντουσαν το μόντελινγκ και ήταν αιτία χωρισμού τις περισσότερες φορές» ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top