Η Κάτια Ταραμπάνκο γνώρισε τον σύντροφό της μέσω του πρώην της

Η αποκάλυψη του μοντέλου για τον tattoo artist που της έκλεψε την καρδιά

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κάτιας Ταραμπάνκο στην εκπομπή του OPEN

Για τον σύντροφό της Θοδωρή Κωνσταντόπουλο μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;, ο οποίος μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης που συμμετείχε, της χάρισε ένα μονόπετρο

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα καυτά φιλιά με τον σύντροφό της, Θοδωρή

«Ο σύντροφός μου δουλεύει στην Ελβετία, τη Γερμανία, το Εδιμβούργο, το Ντουμπάι... φεύγει και για Αμερική όπου να ’ναι. Είναι tattoo artist και κάνει guest. Τώρα είναι Ελλάδα. Γνωριστήκαμε όταν πήγαμε να κάνει ο πρώην μου τατουάζ σε εκείνον. Πήγε ένα φλερτ που είχα να κάνει ένας φίλος του τατουάζ, εγώ έτυχε να περνάω μετά από ένα μάθημα που είχα κι εκεί τον είδα. Είδα έναν άνθρωπο που με κρατάει μέχρι και σήμερα ήρεμη. Η επικοινωνία κάνει καλό στις σχέσεις. Βοηθάει κι η απόσταση, γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον», αποκάλυψε αρχικά το μοντέλο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τη νέα της σχέση που της έχει αλλάξει τη ζωή!

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τη νέα σχέση που της έχει αλλάξει τη ζωή!

«Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι δε με πιέζει στη δουλειά. Στο παρελθόν είχα δεχτεί πολλή πίεση. Έμπαινα μέσα στο στούντιο φωτογράφησης με βίντεο και έδειχνα εδώ είναι ο φωτογράφος. Σιγά σιγά άρχισα να κόβω τέτοια περιστατικά. Κι έτσι βρέθηκε ο Θοδωρής που με βγάζει και φωτογραφίες και μου λέει “αυτή θα βάλεις που το πωπουδάκι είναι πιο ωραίο”… Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να πατήσω πόδι και να αρχίσω να λέω στους άλλους ότι “αυτή είναι η δουλειά μου”. Όσο δυναμική με βλέπετε στη δουλειά μου, άλλο τόσο ευαίσθητη είμαι», πρόσθεσε. 

Κάτια Ταραμπάνκο: Τattoo artist από τη Ζυρίχη ο νέος της σύντροφος

«Ευελπιστώ ότι η ζωή μου θα συνεχιστεί με τον Θοδωρή. Δε θα πω μεγάλες κουβέντες όμως. Για παιδί δεν είμαι έτοιμη, σίγουρα όχι. Προτιμώ να βοηθήσω τα ζωάκια για την ώρα. Το μονόπετρο αυτό ήταν της μαμάς του Θοδωρή και μου το χάρισε. Ήταν μια κίνηση αποδοχής στην οικογένεια. Φλώρα λένε τη μαμά του», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο σε νυχτερίνη τους έξοδο

Η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο σε πρόσφατη νυχτερίνη τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top