Κάτια Ταραμπάνκο: Τα καυτά φιλιά με τον σύντροφό της, Θοδωρή

Το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο

Τρισευτυχισμένη είναι αυτό το διάστημα η Κάτια Ταραμπάνκο, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη. Η νικήτρια του GNTM 2 και πρώην παίκτρια του Survivor, εδώ και 8 μήνες είναι σε σχέση με τον γνωστό tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

Κάτια Ταραμπάνκο: Τattoo artist από τη Ζυρίχη ο νέος της σύντροφος

Το ζευγάρι «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός πριν μερικές μέρες να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούν οι Melisses και η Τάμτα. Κάτια και Τεό δεν «ξεκολλούσαν» ο ένας από τον άλλον και δε νοιάζονταν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ερωτευμένοι και διαχυτικοί, δε σταματούσαν να ανταλλάσσουν φιλιά κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

κατια νεος συντροφος

Κάτια και Θοδωρής χαμογέλασαν στον φωτογράφο που τους απαθανάτισε/ NDP

κατια ταραμπανκο

κατια ταραμπανκο θοδωρης tattoo artist συντροφος

κατια ταραμπανκο θοδωρης tattoo artist

Το ζευγάρι δε σταματούσε να ανταλλάσει τρυφερά φιλιά/ NDP

κατια

Ο Θοδωρής ή Τεό όπως τον φωνάζουν οι φίλοι, είχε εμφανιστεί μάλιστα και κατά τη διάρκεια των επάθλων επικοινωνίας στο Survivor στέλνοντας μήνυμα στην αγαπημένη του Κάτια: «Πού είσαι βρε μπουμπού; Πού είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν έχω χρόνο να στα πω. Θέλω απλά να σου θυμίσω για ένα βράδυ στην Ελβετία, όπου θυμάσαι τι σου είχα πει; Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου, οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση και να πάρεις. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις γιατί σου ετοιμάζω κάτι εκπλήξεις… Σ’ αγαπώ».

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δε βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του», είχε δηλώσει τότε η συγκινημένη Κάτια Ταραμπάνκο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top