Πάνος Ιωαννίδης: Η ηλικία, οι σπουδές, η σύντροφος και ο γιος του

Ο κριτής του MasterChef έγινε μπαμπάς!

Ο Πάνος Ιωαννίδης επεφύλασσε μία τεράστια έκπληξη στους θαυμαστές τους και τους τηλεθεατές του MasterChef, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς - Το όνομα που θα πάρει ο γιος του

πανος ιωαννιδησ

Η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη, η οποία σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την περασμένη Παρασκευή και όπως αποκάλυψε στο Breakfast@Star ο καταξιωμένος σεφ, σκέφτονται να του δώσουν το όνομα Κωνσταντίνος.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο κριτής του MasterChef είναι τρισευτυχισμένος έχοντας πια μπει στο κλαμπ των… μπαμπάδων. Να θυμίσουμε ότι ο συνεργάτης του στο MasterChef και πολύ καλός του φίλος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, περιμένει το πρώτο του παιδί, ενώ ο τρίτος αγαπημένος της παρέας τους, Σωτήρης Κοντιζάς έχει ήδη τρία παιδιά με την αγαπημένη του.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η ηλικία, το βιογραφικό και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει ο Κουτσόπουλος!

masterchef πανος ιωαννιδης μπαμπάς

Ιωαννίδης, Κουτσόπουλος και Κοντιζάς είναι το αγαπημένο μας τηλεοπτικό παρεάκι

masterchef

 

 

Πάνος Ιωαννίδης: Το ζώδιο, οι σπουδές στην Ιταλία και η συγκατοίκηση με την αγαπημένη του

  • Ο Πάνος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Δεκεμβρίου του 1974
  • Eίναι 47 ετών
  • Είναι μάγειρας στο επάγγελμα
  • Είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω
  • Η οικογένειά του κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη
  • Έχει μια αδελφή, την Ελιάννα, η οποία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων
  • Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στη μαγειρική σε σχολή της Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε στην Ιταλία για να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές
  • Ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ στα μέσα της δεκαετίας του 1990, έχοντας δουλέψει σε διάφορα εστιατόρια στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία
  • Το 1999, επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκινώντας να εργάζεται στη Βασιλική Πρεσβεία της Δανίας μέχρι και το 2014
  • Υπήρξε καθηγητής σε μαγειρικές σχολές για εννέα χρόνια

 

 

Ο Πάνος Ιωαννίδης διέμενε για χρόνια στη Νέα Σμύρνη, όμως όπως είχε πει τον περασμένο χειμώνα, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του και πλέον συγκατοικούν σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

«Βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μια σχέση και είμαι πολύ καλά», αρκέστηκε τότε να πει ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top