Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς - Το όνομα που θα πάρει ο γιος του

Ο κριτής του MasterChef είναι τρισευτυχισμένος - Οι πρώτες δηλώσεις

Μία – μία «σκάνε» οι ευχάριστες εκπλήξεις στο MasterChef, καθώς εκτός από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά και το μάθαμε πριν μερικές μέρες, ένας ακόμα κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής μπήκε στο… κλαμπ των μπαμπάδων!

Πάνος Ιωαννίδης: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει ο Κουτσόπουλος!

Ο λόγος για τον Πάνο Ιωναννίδη, ο οποίος έχει ήδη γίνει μπαμπάς αλλά είχε καταφέρει να κρατήσει τα ευχάριστα για την προσωπική του ζωή σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο γνωστός σεφ – κριτής του MasterChef υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι την περασμένη Παρασκευή και όπως είναι φυσικό, είναι τρισευτυχισμένος!

πανοσ ιωαννιδης μπαμπάς

«Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα. Πρέπει να το νιώσεις. Δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Δεν είναι ένα πιάτο. Ένιωσα ολοκληρωμένος όταν κράτησα τον γιο μου στα χέρια μου» είπε ο σεφ στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Breakfast@Star.

Όσο για το πώς κατάφερε να κρατήσεις την εγκυμοσύνη της συντρόφου του για τόσο καιρό μυστική, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε ότι αν θέλεις, γίνεται να κρατάς κρυφή την προσωπική σου ζωή. «Για τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα πω όλα» πρόσθεσε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε πως βρισκόταν στο μαιευτήριο αγωνιώντας για τον γιο του, ενώ αποκάλυψε πως με τη σύντροφό του σκέφτονται να τον ονομάσουν Κωνσταντίνο.

πανοσ ιωαννιδης γιος

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι βρίσκεται σε σχέση και πως η αγαπημένη του σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση.

Μάλιστα, το ζευγάρι πρόσφατα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, και μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top