Τάκης Ζαχαράτος: Η συγκίνηση για τον πατέρα του & η προδοσία των φίλων του

Τι του είπε ο πατέρας του πριν «φύγει» από τη ζωή;

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Τάκης Ζαχαράτος «βυθίστηκε» στο πένθος, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας από κορωνοϊό.

Ζαχαράτος: «Αισθάνθηκα τον θάνατο του πατέρα μου από το προηγούμενο βράδυ»

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ. Ο γνωστός perfomer προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά από αυτή την απώλεια.
Μάλιστα, όταν αναφέρεται στον πατέρα του δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, μιας και όλο αυτό που βιώνει είναι νωπό.

Τάκης Ζαχαράτος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την απώλεια του πατέρα του

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλεια του πατέρα μου. Ήταν κάτι ξαφνικό, βέβαια είχε μια φθορά η υγεία του. Βέβαια, πιο πολύ ήταν ο κορωνοϊός που επιδείνωσε την κατάσταση. Είμαι πολύ υπερήφανος που ήταν αυτός ο πατέρας μου. Τον θαύμαζα πάρα πολύ. Ο πατέρας μου, μου είχε πει: «Αν ποτέ «φύγω» θα βγεις και θα παίξεις την επόμενη ημέρα». Νομίζω ότι μετά από ένα 6μηνο παίρνεις μπρος και καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί».

Ο Τάκης Ζαχαράτος αγκαλιά με τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή

Ο Τάκης Ζαχαράτος αγκαλιά με τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή


Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε πως το χειρότερο πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία του είναι η προδοσία των φίλων του. Ένα γεγονός που του συνέβη πρόσφατα.

Τάκης Ζαχαράτος
«Δεν είμαι κάθε μέρα ο ίδιος. Έχω τις μαύρες μέρες μου και τα «σκοτάδια» μου. Είμαι πιο ντροπαλός στην προσωπική μου ζωή. Στη σκηνή δε «μασάω» τίποτα. Το χειρότερο που μπορεί να με «ρίξει» είναι η προδοσία των φίλων μου, Μου συνέβη πρόσφατα. Δε θέλω να πω περισσότερα. Είναι πολύ άσχημο όλο αυτό», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top