Σάκης Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία του γιου του

Οι δηλώσεις του μετεωρολόγου για τη σύζυγό του, Άννα

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου έδωσε πρόσφατα μία εφόλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Ζωή Κρονάκη, μιλώντας μεταξύ άλλων, για την υιοθεσία του γιου του, Τηλέμαχου, και τη σχέση του με τη σύζυγό του, Άννα.

Σάκης Αρναούτογλου: «Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης, δε θα είχα κάνει πολλά!»

«Από την αρχή ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Από την αρχή που γνωριστήκαμε με την Άννα είπαμε ότι δε θέλουμε να κάνουμε δικά μας παιδιά, γιατί υπάρχει τέτοια ανάγκη στον έξω κόσμο από αγάπη. Ο Τηλέμαχος μάς επέλεξε. Στην “Αρσις” εκεί στο Ωραιόκαστρο είναι εθελόντρια η γυναίκα μου. Τότε μου είχε ζητήσει να της κουβαλήσω δύο τοπία, επειδή ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε μόνη της», είπε αρχικά ο μετεωρολόγος.

Και συνέχισε: «Έτσι έπρεπε να πεταχτώ στο Ωραιόκαστρο και να καθίσω ένα τέταρτο για να την ξαναπάω πίσω. Σε αυτό το τέταρτο βρέθηκα στο σαλόνι στην “Άρση” και ξαφνικά εμφανίζεται ο Τηλέμαχος, ο οποίος μου λέει να σας ρωτήσω κάτι “Πού έχετε ταξιδέψει;”. “Γιατί ξέρεις από γεωγραφία;” του λέω και μου λέει “ναι”. Και του λέω “Θα σου πω που έχω ταξιδέψει, με την προϋπόθεση ότι θα μου δείχνεις στον χάρτη πού είναι η κάθε περιοχή”. Του λέω, πήγα εκεί και μου το δείχνει».

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου έδωσε πρόσφατα μία εφόλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων, για την υιοθεσία του γιου του, Τηλέμαχου και τη σχέση του με τη σύζυγό του, Άννα

«Τότε ήταν εννιά χρόνων και έτσι ξεκινήσαμε να έχουμε επικοινωνία. Ήταν σχετικά δύσκολη διαδρομή γιατί ήταν μεγάλο το παιδί και περάσαμε από ψυχολόγους και όλα αυτά τα τεστ», εξομολογήθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου. 

Επιπλέον, ο Σάκης Αρναούτογλου: «Η επιλογή ήταν δική του στην ουσία, γιατί ερωτήθηκε. Τα σαββατοκύριακά μας τα περνούσαμε μαζί με άλλα παιδιά, πηγαίναμε για μπάνιο στη θάλασσα το καλοκαίρι, κάναμε έξω κάποιες δραστηριότητες και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ρωτήθηκε αν θέλει να έρθει στο διαμέρισμα που μένουμε και είπε ναι».

Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να δουλεύει όπως ο Γρηγόρης»

Τέλος, ο γνωστός μετεωρολόγος δήλωσε: «Θεωρώ ότι όλοι οι γονείς και αυτοί που υιοθετούν και αυτοί που δεν υιοθετούν είναι γονείς, είναι άνθρωποι που πασχίζουν. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά, δηλαδή. Απλά όταν ένα παιδί υιοθετείται λίγο μεγάλο έχει τα δικά του βιώματα, τα οποία όταν είναι σε ένα ορφανοτροφείο καταλαβαίνεις… Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθείς στην ίδια συχνότητα με το παιδί με το αν θα το είχες από μωρό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top