Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Η κόρη μου δεν είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη διετή αποχή του από την τηλεόραση

O Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε για τη διετή αποχή του από την τηλεόραση αλλά και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του με τον ερχομό της κόρης του.

«Έχω δυο χρόνια να κάνω τηλεόραση αλλά δε ζήλεψα, έχω δουλειά, έχω τη σχολή, είχαμε την παράσταση… Δεν έχει γίνει το #metoo επειδή κάποιοι ήταν πιο αυστηροί, έγινε γιατί ξεπέρασαν τα όρια του σεβασμού απέναντι στον άλλο άνθρωπο. Δεν είναι θέμα αυστηρότητας, είναι θέμα κακού ανθρώπου. Δε σέβεται τον άλλο άνθρωπο.

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Κάπως η τηλεόραση ακολουθούσε και τη ζωή μου»

Το ότι ο άλλος μου δίνει δουλειά δε σημαίνει ότι μπορεί να μου μιλήσει όπως θέλει. Ακραίες συμπεριφορές δεν έχω βιώσει. Πάνω στη δουλειά έχω διαπληκτιστεί, έχει μεγαλώσει η ένταση και έχω πει ότι με αυτόν τον άνθρωπο δε θέλω να ξανασυνεργαστώ. Μίλησα και είπα ότι αυτό ήταν απαράδεκτο και δε θέλω να ξαναγίνει…» είπε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι του έχει γίνει πρόταση για το Survivor την οποία όμως αρνήθηκε.

«Έχω πει όχι για το Survivor… Το Survivor έχει μια πολύ αξιοπρεπή αμοιβή και αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο, από την άλλη είναι το fun του παιχνιδιού, το ανταγωνιστικό, είναι κάτι το ιδιαίτερο… Είναι περιπέτεια» είπε.

Όσο για την κόρη του, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ανέφερε: «Η κόρη μου δεν είναι η γυναίκα της ζωής μου, γυναίκα της ζωής μου είναι η μητέρα της. Πρέπει να μη με κάνει ότι θέλει για να είναι καλή η σχέση μας… Από τότε που έγινα μπαμπάς έχω αρχίσει και αντιλαμβάνομαι περισσότερο το “μέχρι εδώ”». 
Φρόσω Κορρού - Δημήτρης Κουρούμπαλης

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ κι αρκετά χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top