Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Κάπως η τηλεόραση ακολουθούσε και τη ζωή μου»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός στην παρέα του «Breakfast@star»

Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως τον έφηβο «Λεωνίδα» στη σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», αλλά πλέον μεγάλωσε και έχει κάνει τη δική του οικογένεια. Μαζί με τη σύζυγό του, Φρόσω Κορρού, έχουν αποκτήσει μια κόρη την Ίριδα.

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έχει μάτια μόνο για τη σύζυγό του, Φρόσω Κορρού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έχει μάτια μόνο για τη σύζυγό του, Φρόσω Κορρού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης είναι 22 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και έχει υποδυθεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στο θέατρο, τον κινηματογράφο, αλλά και το θέατρο.

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Όταν έμπαινε μέσα, έφευγαν τασάκια κι έβριζε»

Δημήτρης Κουρούμπαλης


«Έκανα τον Λεωνίδα στο 10 Λεπτά Κήρυγμα, μετά έναν φαντάρο, τον θυρωρό στη σειρά «Η Πολυκατοικία» και μετά έναν γιάπι. Όταν έκανα τον γιάπι, αυτός ο χαρακτήρας, είχε αποκτήσει ένα παιδί και δεν το ήξερε. Τότε κάπου εκεί ήρθε και η δική μου η κόρη. Κάπως η τηλεόραση ακολουθούσε και τη ζωή μου», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Breakfast@star».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός προκάλεσε έκπληξη όταν δήλωσε πως δε βλέπει τηλεόραση και εξήγησε ποιος είναι ο λόγος. «Δε βλέπω τηλεόραση γιατί δε μου ταιριάζει. Δε χαλαρώνω όταν βλέπω τηλεόραση. Επειδή είμαι και της δουλειάς, βλέπω, κρίνω, σχολιάζω. Προσπαθώ να δω αν κάτι μου αρέσει ή όχι. Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε έναν τέτοιο ρόλο ή όχι;»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top