Νίκος Κουρής για πρόβλημα υγείας: Είναι αγώνας. Έχει λειτουργικές δυσκολίες

Όσα εξομολογήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός

«Είναι ένας προσωπικός αγώνας και νομίζω πως όποιος το παλεύει, μπορεί να κάνει τα πάντα», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρής μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και 35 χρόνια.

Νίκος Κουρής: Αν μπορούσα δε θα συγκατοικούσα, αλλά είναι ασύμφορο

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει διαβήτη και όπως είπε έπρεπε να μάθει να διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση. «Κατ’ αρχάς έλυσα κάποια θέματα με εμένα κι από εκεί ξεκινούν όλα. Με μεγάλη γενναιοδωρία θέλω να βοηθήσω τον οποιονδήποτε με μια μικρή μετατόπιση. Να στρέψεις αλλού το βλέμμα. Ήταν σταδιακά. Ο ερχομός του παιδιού μου, η ηλικία και κάποιες αποφάσεις που πήρα σε σχέση με την πάθησή μου, τη διατροφή και πως το διαχειρίζομαι», δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι

Νίκος Κουρής: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ και τον έφτασε στο ύψος!

Νίκος Κουρής

«Ο διαβήτης είναι ένας προσωπικός αγώνας και νομίζω πως όποιος το παλεύει, μπορεί να κάνει τα πάντα. Όποιος σταματήσει να το παλεύει, τέλειωσαν όλα. Είναι τόσο απλό… Έχεις πρακτικές δυσκολίες και πρέπει να βρεις τρόπο για να είσαι καλά για να ονειρεύεσαι… Δεν είναι εύκολο να είσαι λειτουργικός όταν είσαι διαβητικός γιατί αυτό το σκαμπανέβασμα του σακχάρου -μην κοιτάς που δεν μιλάμε για αυτό- είναι ανησυχητικά μεγάλο το ποσοστό. Και τύπου 2 που δεν έχει ινσουλίνη ή χάπια ή με ινσουλίνη που είναι προσθετική και βοηθητική. Σε εμένα είναι αυτοάνοσο, δεν έχω καθόλου ινσουλίνη. Εγώ κι όλοι οι τύπου 1. Όλοι αυτοί που δεν έχουμε ισορροπία στο σάκχαρο, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί», πρόσθεσε ο Νίκος Κουρής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top