Νίκος Κουρής: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ και τον έφτασε στο ύψος!

Τι έχει πει ο ηθοποιός για τη σύζυγό του, τον διαβήτη και τον γιο του

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Νίκου Κουρή

Στον Εθνικό Κήπο εθεάθη ο Νίκος Κουρής με τον 14χρονο γιο του Πέτρο, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Έλενα Τοπαλίδου.

Νίκος Κουρής: Η ηλικία, η σύζυγός του και το πρόβλημα υγείας

O Νίκος Κουρής με τον 14χρονο γιο του Πέτρο/NDP

O Νίκος Κουρής με τον 14χρονο γιο του Πέτρο Κουρή/NDP

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος τον απολαμβάνουμε στις «Άγριες Μέλισσες» μέσα από τον ρόλο του «Ζάχου Λυκογιάννη», προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του λόγω του διαβήτη, τους ανθρώπους που έφυγαν από διπλά του, τη σύντροφο και το παιδί του.

Στον Εθνικό Κήπο εθεάθη ο Νίκος Κουρής με τον 14χρονο γιο του Πέτρο, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Έλενα Τοπαλίδου./NDP

O Νίκος Κουρής με τον 14χρονο γιο του Πέτρο/NDP

Νίκος Κουρής: «Έχασα ανθρώπους, σχέσεις και φίλους λόγω του διαβήτη μου»

«Ο διαβήτης είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας γιατί το πρακτικό κομμάτι το έχω λύσει εδώ και χρονιά και το παλεύω σωστά (ινσουλίνη, διατροφή και ενέργεια). Η ζωή του διαβητικού είναι δύσκολη και υπάρχουν άνθρωποι που δεν το λένε ότι είναι διαβητικοί, όπως έκανα και εγώ για πολλά χρονιά. Δεν το έλεγα γιατί το έφερα ως μεγάλο βάρος μέσα μου, νόμιζα ότι θα θεωρήσουν πως δεν είμαι ικανός για κάποια πράγματα, φοβόμουν. Ο διαβήτης είναι μια έλλειψη που πολλές φορές σε καθιστά ανίκανο να είσαι κύριος του εαυτού σου», σημείωσε.

Ο Νίκος Κουρής συμπλήρωσε επίσης: «Κάνω πενταπλάσιο κόπο από έναν άνθρωπο που δεν έχει διαβήτη και πρέπει να υπολογίσω τα πάντα και την ενέργεια μου. Το να είσαι ηθοποιός και διαβητικός είναι πολύ απαιτητικό και είμαι υπερήφανος που τα έχω καταφέρει και είμαι και πολύ δυνατός πια. Κάθε μέρα είναι μια άλλη ρύθμιση, άλλος υπολογισμός, αλλά φαγητά, άλλες δόσεις… κάθε μέρα η ζωή μου είναι ένα κουίζ. Έχασα ανθρώπους, σχέσεις και φίλους λόγω του διαβήτη μου, και εκείνοι δεν άντεξαν αλλά και εγώ είχα αποκλείσει τον εαυτό μου από ενοχές».

Για τη σύντροφό του Έλενα Τοπαλίδου και τον 14χρονο γιο του

«Η σύντροφος μου, Έλενα Τοπαλίδου, εάν ακούσει το ρήμα “βασανίστηκε”, θα πει επ’ ουδένι, αλλά εγώ ξέρω ποσό δύσκολο είναι να είσαι με έναν διαβητικό. Νιώθω ότι η Έλενα αγαπάει κομμάτια της προσωπικότητας μου, αλλά υπάρχουν και κομμάτια απλά ανυπόφορα ακόμη και για μένα τον ίδιο. Ως σύντροφος ή γονιός ενός διαβητικού πρέπει να έχεις υπομονή, αγάπη και σωστούς χειρισμούς, να ξέρεις ακριβώς ποτέ θα κάνεις πίσω. Βλέπω εμένα με τα ματιά της Έλενας και λέω “δεν θα σε άντεχα με τίποτα”», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Κουρής.

Ο Νίκος Κουρής με τη σύζυγό του Έλενα Τοπαλίδου το 2019 /Φωτογραφία NDP

Ο Νίκος Κουρής με τη σύζυγό του Έλενα Τοπαλίδου το 2019 /Φωτογραφία NDP

Για τον γιο του, αλλά και την πατρότητα γενικά, ο Νίκος Κουρής είπε: «Όταν γεννήθηκε ο 14χρονος σήμερα γιος μου, Πέτρος, άλλαξε κάτι αμετάκλητα αλλά δεν σημαίνει ότι ήρθα κατευθείαν από το σκοτάδι στο φως. Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να βιώσω ξανά την πατρότητα, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από αυτό, εάν έρθει είναι σίγουρο ότι θα μετακινηθώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top