Νίκος Κουρής: Αν μπορούσα δε θα συγκατοικούσα, αλλά είναι ασύμφορο

Όσα είπε ο γοητευτικός ηθοποιός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Κουρής και μίλησε για τη ζωή του και την οικογένειά του.

Νίκος Κουρής: Η ηλικία, η σύζυγός του και το πρόβλημα υγείας

«Μου αρέσει η ιδέα ότι δε συμβιβάζομαι, ενώ είμαι εντελώς συμβιβασμένος. Μου αρέσει η συνήθεια. Είναι ένα επαναλαμβανόμενο πράγμα, το οποίο μπορεί να αναγεννιέται καθημερινά» είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει η ιδέα της συγκατοίκησης και δε θα συγκατοικούσε αν μπορούσε γιατί θεωρεί πως η αλλαγή χώρου ανανεώνει τη σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Ωστόσο κάτι τέτοιο, ανέφερε, πως είναι ασύμφορο οικονομικά.

κουρης συζυγος

Ο Νίκος Κουρής με τη σύζυγό του Έλενα Τοπαλίδου το 2019 /Φωτογραφία NDP

Για το διαβήτη, από τον οποίο πάσχει ο Νίκος Κουρής είπε: «Ο διαβήτης μού προκαλεί ψυχολογικές μεταπτώσεις και νεύρα. Θέλει πολλή γενναιότητα να μπορείς να κάνεις πίσω όταν ο σύντροφός σου δεν είναι στα καλά του».

Νίκος Κουρής: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ και τον έφτασε στο ύψος!

O Νίκος Κουρής με τον 14χρονο γιο του Πέτρο Κουρή

O Νίκος Κουρής με τον 14χρονο γιο του Πέτρο Κουρή/NDP
 

Μιλώντας για τον 14χρονο γιο του, ο γοητευτικός ηθοποιός ανέφερε: «Για τον άντρα, καλή ηλικία για να αποκτήσει παιδί είναι σίγουρα μετά τα 30. Πατέρας και γιος δεν κάνει να είναι φίλοι. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, δεν έχει καλά αποτελέσματα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top