Ο Μάνος Μαγιάτης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Η ανακοίνωση στο Instagram

Μια από τις πιο ευτυχισμένες  περιόδους της ζωής του διανύει ο Μάνος Μαγιάτης. Ο λόγος; Η σύντροφός του, Χριστίνα, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από μια αννάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η μέλλουσα μαμά διανύει την 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.


Οι ευχές, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν «βροχή», ενώ η Δέσποινα Καμπούρη χάρηκε πολύ με την αυτά τα νέα και πόσταρε τη φωτογραφία του ζευγαριού γράφοντας στη λεζάντα: «Είχα ξεχάσει πώς είναι να κλαις από χαρά… Και να σας πω κάτι; Είναι υπέροχο! Πριν λίγες μέρες ήρθαν ο Μάνος και η Χριστίνα στο σπίτι μου και μου έδειξαν αυτόν τον υπέρηχο χωρίς να μου πουν τίποτα, χωρίς να με έχουν προειδοποιήσει για τίποτα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Αφού πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα για να το συνειδητοποιήσω, άρχισα να κλαίω ποτάμια χωρίς να μπορώ να σταματήσω. Γιατί ο Μάνος δεν είναι απλά ένας φίλος. Είναι ο αδερφός μου, το στήριγμά μου, ο άνθρωπός μου. Και ξέρω πολύ καλά πόσο ήθελε να γίνει μπαμπάς. Και ξέρω πολύ καλά ότι είναι φτιαγμένος για να γίνει μπαμπάς! Και ξέρω πολύ καλά πόσες φορές αισθάνθηκε απογοήτευση που «τα χρόνια περνούν» αλλά δεν έχει εμφανιστεί αυτή η μία και ξεχωριστή γυναίκα που θα του χαρίσει αυτό το μοναδικό δώρο. Αφού συνήλθα από το κύμα συγκίνησης και αγάπης που με συνεπήρε, κατάφερα να τους πω «συγχαρητήρια» και να τους αγκαλιάσω. Να, πάλι το σκέφτομαι και πάλι κλαίω. Από χαρά! Μάνο και Χριστίνα σας αγαπώ! Και ανυπομονώ. Αυτό το μωρό θα το μοιραστούμε! Σας το λέω από τώρα για να το ξέρετε!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top